· Amsterdam (GMT +2:00)
Toevoegen aan kalender
Ontspannen tijdens de bevalling, je hoort altijd dat dat zo belangrijk is. Maar hoe kan je je nou ontspannen als je zoveel pijn hebt? En wat nou als je dat allemaal maar zweverig vindt, dat hele ontspannen?

Tijdens de gratis training 'Ontspannen tijdens de bevalling, hoe dan?' ga ik het hebben over het belang van ontspannen tijdens de bevalling. Wat gebeurt er in je lichaam als je bang of gespannen bent en wat gebeurt er als je je kan ontspannen. Met mijn achtergrond als verloskundige en hypnobirthing trainer kan ik jou daar alles over vertellen.

Ontspanning tijdens de bevalling kun je bereiken met behulp van je ademhaling. Tijdens de training doen we een 5 minuten durende ontspanningsoefening waarbij ik je meteen een belangrijke ademhalingstechniek vanuit de hypnobirthing aanleer. Zo kun je in 5 minuten ervaren wat ontspanning met je lichaam en je bewustzijn doet. De oefening is totaal niet zweverig. Het enige wat je gaat doen is ademhalen en heel bewust alle spieren van je lichaam, één voor één ontspannen. Iedereen die zich aanmeld voor de training krijgt de ontspanningsoefening later als audio in de mailbox. De oefening heeft al veel vrouwen geholpen om tijdens de bevalling te blijven ontspannen.

Zwanger zijn is een hele bijzondere periode in je leven, eentje die je nooit gaat vergeten. Maar we leven nu in een tijd waarin je je zwangerschap toch op een andere manier beleeft dan normaal. Minder contact met je zorgverlener en minder contact met andere zwangeren via groepscursussen.
Daarom is er tijdens de training ook ruimte voor verbinding. Na het stukje theorie over het belang van ontspanning is er ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan over hoe je je zwangerschap op dit moment beleeft.

Aan het einde van de training doe ik je natuurlijk ook een mooie aanbieding over hoe je met mij kan verder werken richting een mooie bevalling.

Ik hoop je te zien op donderdag 15 juli!
Ps: Kun je er niet LIVE bij zijn? Geen probleem! Je ontvangt achteraf een opname van de training in je mailbox.
1626072370-f7aafb78e3d00999
Trainer
Mom of 3 - Verloskundige (np) - Geboortecoach
1583140815-ba929fe370194b74
Host
Deel