Tijdens de Elements of Birth miniworkshop kom je erachter wat jouw Element of Birth* is en hoe dat van invloed is op de manier waarop jij je kan voorbereiden op de bevalling. Wat heb JIJ nodig en wat zijn jouw wensen? Waarom is ontspannen voor de bevalling zo belangrijk en hoe kan jij je het beste ontspannen? En vervolgens, hoe communiceer je je geboortewensen aan je zorgverlener zonder dat je het gevoel hebt overruled te worden of te weinig kennis van zaken te hebben.

* Elements of Birth is een geheel nieuwe en unieke manier om je voor te bereiden op de bevalling. Een cursus die geheel is afgestemd op jouw persoonlijkheid en op wat JIJ nodig hebt tijdens de bevalling.

Esther Koppelaar, verloskundige en Birthkeeper, ontwikkelde Elements of Birth omdat ze wilde dat iedere vrouw bewust wordt gemaakt over de rechten en mogelijkheden die er zijn rondom de bevalling. Je hebt zelf veel meer inspraak in het geboorteproces dan je denkt!

Elements of Birth bestaat uit 4 verschillende cursussen, voor 4 verschillende persoonlijkheidstypen: Air, Earth, Fire en Water.
Elke cursus leert je effectieve ademhalingstechnieken (niet puffen!), alles over de natuurlijke werking van het lichaam en alles over je rechten en mogelijkheden tijdens de bevalling.
Het Fire en Water Mama programma bevatten daarnaast ook hypnobirthing technieken.

Gebruik maken van de aanbieding? Dat kan via:
https://tinyurl.com/yaleg74o
  • Wat zegt jouw Element of Birth over wat jij nodig hebt tijdens de bevalling
  • Waarom is ontspanning zo belangrijk
  • Mijn ultieme tip wat er écht in je geboorteplan moet
  • Wil je meer hierover leren?
  • -1553203457
    Esther Koppelaar
  • 1583140815-ba929fe370194b74
    Laura Jacob