Het aanbod aan pufcursussen is zo groot, soms zie je door de bomen het bos niet meer.
Gelukkig is Elements of Birth geen pufcursus!

Elements of Birth is niet zomaar een zwangerschapscursus. Het is een complete lesmethode waardoor jij vol vertrouwen gaat uitzien naar de geboorte van je kindje. Vrouwen die Elements of Birth hebben gevolgd hebben zich goed kunnen ontspannen tijdens de weeën, waardoor ze de bevalling als minder heftig ervaren. Ze voelden zich in controle en weten hoe ze de regie in handen kunnen houden.
Je kan kiezen voor de 1 Daagse Elements of Birth workshop of voor de Elements of Birth Online Cursus.

Je kunt deze Online informatiebijeenkomst geheel vrijblijvend bijwonen om te zien of Elements of Birth de geschikte geboortevoorbereiding is voor jou of jullie.

Reactie van een cursist:
Ik heb een droombevalling gehad: 2 uur klachten, 9 cm ontsluiting en toen badbevalling met 30 minuten persen. Onze dochter heeft een goede start gehad en ik heb slechts een schampschotje opgelopen waarvoor 1 hechting. Ik ging het bad in en alle stress gleed van me af, kon gewoon tussen de weeën door helder praten met de verloskundige en ik heb vrijwel geen pijn gevoeld. Fantastisch! Heel erg bedankt voor jouw belangrijke aandeel hierin!
  • -1553203457
    Esther Koppelaar
    Geboortecoach
    Tijdens de informatieavond vertelt Esther Koppelaar, verloskundige en geboortecoach, waarom ontspanning nou zo belangrijk is voor een goed verloop van de bevalling. En hoor je aan de hand van 2 voorbeelden uit de praktijk wat Elements of Birth voor je kan betekenen.
  • 1583140815-ba929fe370194b74
    Laura Jacob