WEBINAR BEEINDIGD
Over deze Webinar
Betonhuis en de certificerende instellingen Kiwa, SGS en SKG-IKOB organiseren samen een webinar over het CSC keurmerk en hoe dit keurmerk kan bijdragen aan de verduurzaming van Nederland.

In dit webinar worden in circa 1,5 uur de nieuwste ontwikkelingen besproken door adviseurs van Betonhuis, de Regional System Operator van CSC in Nederland, een schemabeheerder van het CSC-keurmerk en specialisten van de certificerende instellingen.

De volgende onderwerpen kunt u verwachten tijdens de webinar:
• Wat zijn de laatste ontwikkelingen van het CSC-keurmerk en hoe sluit dit aan bij verschillende duurzaamheidsprogramma’s van bijvoorbeeld gemeentelijke opdrachtgevers?
• Certificaathouders laten u innovatie duurzame ontwikkelingen zien.
• De nieuwe R-module.
• Ontwikkelingen met betrekking tot zeewinning, platinum en een nieuw schema.

Het CSC-certificaat biedt producenten tastbaar bewijs om te delen met klanten, aandeelhouders en andere stakeholders. Wereldwijd worden er steeds meer en hogere eisen gesteld aan duurzaamheid.

U bent van harte welkom om het gratis webinar te volgen op dinsdag 30 maart, om 13:00 uur.

Dit webinar is geschikt voor huidige certificaathouders, aspirant certificaathouders, opdrachtgevers, adviseurs duurzaamheid, beleidsmakers, constructeurs en deelnemers van het Betonakkoord. Meld u zich aan voor ons webinar!
Presentator
  • 1613377402-03c871b124796161
    CSC keurmerk
    Betonhuis en de certificerende instellingen Kiwa, SGS en SKG-IKOB organiseren samen een webinar over het CSC keurmerk en hoe dit keurmerk kan bijdragen aan de verduurzaming van Nederland. Meer informatie via: www.betonhuis.nl