Om Detta Webbseminarium
När allt runt omkring oss förändras sätts handlingskraftighet och förändringskapacitet på prov. Men en sak är vi säkra på - affären får inte bli stillastående!

Särskilt inte inom ett segment som kräver mer tålamod och långsiktighet.

Köpbeslut inom B2B-försäljning är vanligtvis längre vilket har gjort det mer komplicerat och utmanande för beslutsfattare inom marknadsföring att ha ett långsiktigt förtroende för sin strategi i sociala medier, särskilt när man inte upplever snabba resultat i leads.

Samspelet mellan försäljning och marknadsföring är därmed nyckeln till framgång inom leadsgenererande kommunikation och en inkluderande attributionsmodell är ett måste för att få en rättvis bild över sina digitala investeringar.

För att möjliggöra för just detta behöver du som företag tänka på vilken typ av data som samlas, mäts och nyttjas för varje steg i köpresan.

Varmt välkommen på webinar där vi hoppas inspirera dig med några av våra bästa metoder, insikter och råd om hur du planerar och undviker de vanligaste misstagen med din marknadsföring B2B för ökad tillväxt via sociala medier!
Agenda
 • Mediamix & spårning
 • Kampanjplanering (budgetering, målgrupper & innehåll)
 • Utvärdering & attribution
 • Insikter & bästa praxis för att lyckas i sociala medier B2B
Presentatör
 • 1587928270-8e9c55525c82e605
  SocialView Agency
  Stockholm HQ
  Via en stark passion för kundupplevelse och försäljning grundades SocialView med ambitionen att skapa tillväxt och lönsamhet i en digital värld fylld av affärsmöjligheter. Genom vår breda erfarenhet inom beteendevetenskap, kreativitet och data har vi blivit ledande inom affärsdriven digital marknadsföring med hjärtat i sociala medier.