Om
Visste du att svenskarna uppskattade att de ökade sina e-handelsköp med 50% under december 2020, jämfört med samma månad 2019 enligt e-barometern 2020? Visste du också att 62% av svenskarna planerar att handla minst en julklapp online? E-handeln växer och konkurrensen blir allt större.

Är du en av dem som siktar du mot försäljningsrekord under hösten 2021 och planerar att öka försäljningen via sociala medier? Ja, du är inte ensam. Årets mest köpintensiva högsäsonger står runt hörnet, och kundupplevelsen har aldrig varit mer central än i vinterhalvårets konkurrenskraftiga medielandskap.

Så hur säkrar du din effekt i bruset och skapar rätt förutsättningar till maximalt resultat av din investering i sociala medier, samtidigt som du bevarar kundupplevelsen intakt?

Välkommen till årets kanske viktigaste webinar, för dig som verkar inom B2C och e-commerce som söker handlingskraftig kunskap till höstsäsongens affärsmöjligheter i sociala medier, där vi hoppas kunna inspirera dig med handfasta insikter om hur du förbereder dig på bästa sätt och undviker de vanligaste fallgroparna!

Webinaret är kostnadsfritt och sändningen pågår i ca 60 minuter.
När
Torsdag, September 2, 2021 · 8:30 AM Stockholm (GMT +2:00)
Agenda
  • Höstens kampanjarbete - de vanligaste fallgroparna
  • Prospekteringsstruktur, budgetplanering och målgrupper
  • To do’s innan, under och efter dina kampanjinsatser
  • Mediemix och kanalmöjligheter
  • Q&A
Presentatörer
1618228221-72a6d7a289d59c3a
DigiView Agency
Stockholm HQ
Via en stark passion för kundupplevelse och försäljning grundades DigiView med ambitionen att skapa tillväxt och lönsamhet i en digital värld fylld av affärsmöjligheter. Genom vår breda erfarenhet inom beteendevetenskap, kreativitet och data har vi samlat branschens mest innovativa experter för att hjälpa företag som ditt bryta ny mark via affärsdriven digital marknadsföring. Häng med på vår resa och accelerera din tillväxt med några av våra expertområden vid din sida: Digitala kundresor i sociala medier, sök, display och video!
1618228090-40c387af93786d9d
Ellen Lidbrink
Head of Performance på DigiView
Ellen är Head of Performance på den digitala marknadsföringsbyrån DigiView. Med sin spetskompetens inom performance marketing och distribution av digitala kundresor har Ellen hjälpt både svenska, nordiska och globala företag med sin tillväxt och lönsamhet via affärsdriven annonsering i sociala medier & sök. Idag hanterar hon annonseringen för några av DigiViews nyckelkunder inom både B2B och B2C såsom Office Depot & WaterAid.