Om
Globalt sett talar siffrorna för en daglig användning av internet om närmare 7 timmar respektive 2,5 timmar på sociala medier - varav 90% av internetanvändarna konsumerar video på ett eller annat sätt varje månad.

Med den genomsnittliga uppmärksamhetstiden för millennials om 12 sekunder respektive ynka åtta sekunder för Generation Z, behöver marknadsorganisationer börja experimentera med hur man på bästa möjliga sätt förmedlar sitt varumärke, budskap och uppmaning till handling anpassat för såväl befintliga kunder som morgondagens målgrupp och deras digital beteende.

Varmt välkommen på webinar med DigiView, där Felicia kommer bjuda på en ordentlig inspirationsboost om hur du tar din kreativa höjd till nästa nivå, skapar engagerande innehåll och maximerar din effekt i en digital (och konkurrensutsatt) värld - fylld av affärsmöjligheter. Vi ses!

Webinaret är kostnadsfritt och sändningen pågår i ca 45 minuter med utrymme för Q&A.
När
Onsdag, Oktober 6, 2021 · 8:30 AM Stockholm (GMT 2:00)
Agenda
  • Användarbeteende, trender & digitala möjligheter
  • Inspirerande case: Innehåll som engagerar, B2C & B2B
  • Do's & don'ts när resultat är i fokus
Presentatörer
1631692501-1f780bd6fe8d4127
DigiView Agency
Stockholm HQ
Via en stark passion för kundupplevelse och försäljning grundades DigiView med ambitionen att skapa tillväxt och lönsamhet i en digital värld fylld av affärsmöjligheter. Genom vår breda erfarenhet inom beteendevetenskap, kreativitet och data har vi samlat branschens mest innovativa experter för att hjälpa företag som ditt bryta ny mark via affärsdriven digital marknadsföring. Häng med på vår resa och accelerera din tillväxt med några av våra expertområden vid din sida: Digitala kundresor i sociala medier, sök, display och video!
1631693112-9c8a7a6d2f495824
Felicia Holte
COO / Creative Director
Felicia har arbetat med digital marknadsföring inom både strategiska och kreativa positioner sedan dag ett av tillgängliga Facebook-annonser. Genom åren har hon som såväl Strateg som Creative Director hjälpt både nordiska och globala varumärken såsom Melodifestivalen, Burger King, Cartoon Network och aimo med sin varumärkespositionering via sociala medier. Idag agerar hon byråchef på den digitala tillväxtbyrån DigiView och ansvarar bland annat företagets egna marknads- och säljaktiviteter.
1631692502-bb235297f2d2ba6e
Ellen Lidbrink
Head of Performance på DigiView
Ellen är Head of Performance på den digitala marknadsföringsbyrån DigiView. Med sin spetskompetens inom performance marketing och distribution av digitala kundresor har Ellen hjälpt både svenska, nordiska och globala företag med sin tillväxt och lönsamhet via affärsdriven annonsering i sociala medier & sök. Idag hanterar hon annonseringen för några av DigiViews nyckelkunder inom både B2B och B2C såsom Office Depot & WaterAid.