DigiView & Funnel: Accelerera din digitala marknadsföring med strukturerad data

OM DETTA WEBBSEMINARIUM
Dagens digitala marknadsförare manövrerar i snitt fler än fyra kanaler - och det blir inte färre. Facebook sattes på kartan 2004 och därefter har en uppsjö av plattformar tillkommit, senast TikTok som haft rejäl framfart under pandemin.

Fler kanaler innebär också åtskilliga resultat att analysera och rapportera för att kontrollera investeringen digitalt. Detta är idag något som i regel styrs manuellt genom excel-ark eller CSV-filer, vilket lätt kan bli övermäktig för en marknadsföringsspecialist att hantera på ett effektivt sätt.

Förutsättningar som dessa gör det även utmanande för en beslutsfattare att i realtid, samt samlat på ett och samma ställe, bevaka hur samtliga digitala kanaler presterar - något som är av största vikt för att kunna ta beslut om allokering av budget eller att accelerera insatserna för ökad effekt.

Som Solution Partner till Funnel bjuder vi på DigiView in till webinar tillsammans med Jakob Andersson, Partner Growth Manager på Funnel. Tillsammans kommer vi att vägleda dig som marknadsföringsspecialist i hur du skapar bättre förutsättningar till att analysera, optimera och förvalta dina digitala insatser genom att konsolidera din marknadsföringsdata på ett och samma ställe.

Under sändningen djupdyker vi också i hur du kan visualisera datan för att lättare utvärdera dina digitala kampanjer via en holistisk vy på kampanj-, målgrupps- och innehållsnivå. Till detta hör även hur du knyter an dina kampanjer till faktisk affärsnytta samt vilken typ av data som bör prioriteras för såväl beslutsfattare som toppskiktet i bolaget.

Webinaret är kostnadsfritt och sändningen pågår i ca 45 minuter med utrymme för Q&A. Varmt välkommen att anmäla dig, hoppas vi ses online!
AGENDA
  • Utmaningar som annonsör kopplat till data & utvärdering 2022
  • Datastrategi: Möjligheter med kombinerad marknadsföringsdata
  • Hur börjar man med visualisering av data?
  • Q&A
PRESENTATöRER
LEDS AV
Dela
För att bjuda in folk, dela denna sida: