Dela
För att bjuda in folk, dela denna sida:
Om
Är du sälj- eller marknadsansvarig inom nyproduktionssektorn? Jobbar du åt en mindre bostadsutvecklare eller någon av de stora aktörerna? Sysslar du med uppgifter som inte utnyttjar dina fulla kompetenser? Då har du kommit helt rätt!

Reblas VD Rebecca Lagerkvist kommer tillsammans med Josefine Skoglund, Sverigeansvarig på HomeRun, hålla ett webbinarium för just dig. Med utgångspunkt i hur Reblas CRM-system och HomeRuns projektverktyg kan lätta din arbetsbörda. Så du kan lägga ditt krut på idéer för nyskapande nyproduktionsprojekt eller klipska marknadsföringskampanjer.

Bostadsbranschen är sen i den digitala utvecklingen - det krävs att någon säger det. Som tur är finns vi här för att driva utvecklingen framåt och ta er ur gamla vanor. Excelark med manuell inmatning, frustrerande misstag — oändligt gnetande. Så mycket tid, pengar och arbetsglädje som går till spillo.

Men vi är här för att rädda er från tråkgörat! Under webinariet kommer vi ge en överblick kring de lösningar Rebla och Homerun erbjuder - från intresseanmälan och tillvalshantering till garantitid. Och det konkreta stöd de ger dig i ditt arbete. Förutom detta kommer vi diskutera generella trender inom digitaliseringen av branschen.

Varmt välkommen till en timme du inte får missa!

Pris
Gratis
Språk
svenska
Vem kan delta
Alla
Uppringning tillgänglig? lyssna endast
Inte tillgänglig
Agenda
  • Belysa vanliga och oproduktiva arbetsprocesser inom bostadsbranschen.
  • Ge en översikt över de digitala lösningar som Rebla och HomeRun erbjuder.
  • Framhålla det konkreta stöd som våra lösningar ger dig i din roll.

Leds Av HomeRun.net

Presentatörer
DELTOG (29)