Tijdens deze online training leer je alles wat je nodig hebt om onderhoud goed uit te kunnen voeren, ook leer je de belangrijkste storingen herkennen en oplossen.
Je kunt al je vragen over dit onderwerp live stellen aan de trainer.

WTW-units, woonhuisventilatoren en dakventilatoren; hoe onderhoud je ze? En hoe weet je of ze (nog) voldoen aan de wettelijke eisen? Gerben Jan leert je de fijne kneepjes tijdens deze online training. Je wordt op de hoogte gebracht van de kenmerken van de toegepaste apparaten en de uitvoering van de service- en onderhoudswerkzaamheden daar aan.

Deze training is met name interessant voor servicemonteurs en andere professionals die werkzaam zijn in nazorg en beheer van ventilatiesystemen.

Deze online training is het digitale alternatief voor de training service en onderhoud voor ventilatiesystemen in de woningbouw. Er is veel ruimte voor interactie. We nodigen je als deelnemer uit om via video en chat vragen te stellen. Hiermee willen we in een korte tijd (1,5 - 2 uur) de training op jouw interesses laten aansluiten.
 • 1713964165-0bdeb6c1827591ea
  Presenter
  Het merk Zehnder is wereldwijd vertegenwoordigd in 20 landen en levert producten en systemen op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering. Deze producten en systemen dragen bij aan een energiezuinige, comfortabele en gezonde woon- werkomgeving, ook wel een vitaal binnenklimaat genoemd.

  Onze missie is om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren door uitstekende oplossingen te bieden voor dit binnenklimaat. Het thema ‘gezondheid’ staat daarbij centraal. Niet alleen in het ontwikkelen van uitstekende technische oplossingen, maar ook in het stimuleren en bijdragen aan de gezondheid van mensen in het algemeen.
 • 1617708926-640e82fe05c684f6
  Trainer Zehnder Academy
  Al 26 jaar zet Gerben-Jan zich met passie in voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Hij begon zijn technische carrière als leerling loodgieter waarbij hij doorgegroeide tot projectleider. Vervolgens verbreedde hij zijn kennis als technisch adviseur voor een toonaangevende binnenklimaatfabrikant en als adviseur bij een ingenieursbureau. Na 3 jaar op Zehnders serviceafdeling te hebben doorgebracht, kent hij alle ins en outs van Zehnder én de antwoorden op vrijwel alle technische vragen rondom ventilatie.

  Zo heeft hij alle aspecten van het vak meegemaakt waardoor hij nu klaar is om al zijn opgedane kennis rond ventilatie met jullie te delen. Dit doet hij door een slimme combinatie te maken tussen theorie en praktijk. Op een toegankelijke manier helpt Gerben-Jan je aan de kennis en kunde waarmee jij je klant voorziet van een perfect binnenklimaat.
Share