Aan de hand van het Bouwbesluit leer je een ventilatieberekening maken, van daar uit leer je hoe dit kan worden vertaalt naar een compleet ontwerp voor een ventilatiesysteem in de woningbouw.

Een goed ventilatiesysteem ontwerpen is meer dan alleen de ventielen met een luchthoeveelheid op tekening zetten. Gerben Jan vertelt je hoe je de luchthoeveelheden bepaalt, de juiste ventielen kiest, de kanaaldiameters selecteert, wat een juiste leidingloop is en alles wat er nog meer komt kijken om tot een goed ontwerp te komen. Je leert waar eventuele valkuilen zitten en waar je op moet letten bij het maken van je ontwerp.

Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig.
Er is veel ruimte voor interactie. We nodigen je als deelnemer uit om via chat vragen te stellen. Hiermee willen we in een korte tijd (1,5 - 2 uur) de training op jouw interesses laten aansluiten.
  • 1713964165-0bdeb6c1827591ea
    Presenter
    Het merk Zehnder is wereldwijd vertegenwoordigd in 20 landen en levert producten en systemen op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering. Deze producten en systemen dragen bij aan een energiezuinige, comfortabele en gezonde woon- werkomgeving, ook wel een vitaal binnenklimaat genoemd.

    Onze missie is om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren door uitstekende oplossingen te bieden voor dit binnenklimaat. Het thema ‘gezondheid’ staat daarbij centraal. Niet alleen in het ontwikkelen van uitstekende technische oplossingen, maar ook in het stimuleren en bijdragen aan de gezondheid van mensen in het algemeen.
Share