Tijdens deze online training leer je de ComfoAir Q en ComfoAir E balans ventilatie units beter kennen. Je leert hoe het toestel is opgebouwd, waar alle componenten zitten en wat ze doen. Je leert waar je op moet letten als je een toestel plaatst, hoe het onderhoud uit te voeren en storingen op te lossen.
Je kunt al je vragen over dit onderwerp live stellen aan de trainer.

Deze training is een kennismaking met het product en bevat nuttige informatie voor ontwerpers, monteurs en servicemonteurs of andere professionals die meer willen weten over deze toestellen in de praktijk.

Deze online training is het digitale alternatief voor de training ComfoAir Q en ComfoAir E, de standaard in WTW ventilatie. Er is veel ruimte voor interactie. We nodigen je als deelnemer uit om via de chat vragen te stellen. Hiermee willen we in een korte tijd (1,5 - 2 uur) de training op jouw interesses laten aansluiten.
 • 1713964165-0bdeb6c1827591ea
  Presenter
  Het merk Zehnder is wereldwijd vertegenwoordigd in 20 landen en levert producten en systemen op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering. Deze producten en systemen dragen bij aan een energiezuinige, comfortabele en gezonde woon- werkomgeving, ook wel een vitaal binnenklimaat genoemd.

  Onze missie is om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren door uitstekende oplossingen te bieden voor dit binnenklimaat. Het thema ‘gezondheid’ staat daarbij centraal. Niet alleen in het ontwikkelen van uitstekende technische oplossingen, maar ook in het stimuleren en bijdragen aan de gezondheid van mensen in het algemeen.
 • 1637152366-1cb1222ba72a9c9e
  Trainer Zehnder Academy
  Al 26 jaar zet Gerben-Jan zich met passie in voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Hij begon zijn technische carrière als leerling loodgieter waarbij hij doorgegroeide tot projectleider. Vervolgens verbreedde hij zijn kennis als technisch adviseur voor een toonaangevende binnenklimaatfabrikant en als adviseur bij een ingenieursbureau. Na 3 jaar op Zehnders serviceafdeling te hebben doorgebracht, kent hij alle ins en outs van Zehnder én de antwoorden op vrijwel alle technische vragen rondom ventilatie.

  Zo heeft hij alle aspecten van het vak meegemaakt waardoor hij nu klaar is om al zijn opgedane kennis rond ventilatie met jullie te delen. Dit doet hij door een slimme combinatie te maken tussen theorie en praktijk. Op een toegankelijke manier helpt Gerben-Jan je aan de kennis en kunde waarmee jij je klant voorziet van een perfect binnenklimaat.
Share