Register
Choose Your Session*
Vollständiger Name*
E-Mail Adres*
Bedrijfsnaam*
Functie*
Bedrijfsnaam*
Wir verwenden BigMarker als Event-Plattform. Durch Klicken auf Registrieren akzeptieren Sie, dass die von Ihnen angegebenen Information gemäss Terms of Service and Privacy Policy an BigMarker übertragen werden.
"Onderhoud en service aan ventilatiesystemen in de woningbouw Voor wie? monteurs, servicecoordinatoren, service planners die werkzaam zijn in de ventilatietechniek Wat levert het je op? Na het volgen van deze training bent u bekend met de meest voorkomende Zehnder producten en weet u hoe deze producten moeten worden onderhouden. U bent instaat om met behulp van toesteldocumentatie en een mobiele app de belangrijkste storingen te herkennen en op te lossen. U kunt het verschil maken bij uw klant door een juiste analyse en uitstekend onderhoud te leveren.
Naast nieuwe kennis en vaardigheden neem je mee:
- een certificaat van deelname
- een samenvatting van de lesstof Kosten Deze training wordt u kosteloos aangeboden. Vooropleiding Voor deze training is geen specifieke vooropleiding nodig, enige praktijkervaring is gewenst Wat leer je? Je wordt op de hoogte gebracht van de kenmerken van de toegepaste apparaten en de uitvoering van de service- en onderhoudswerkzaamheden daar aan. Je kent het productengamma (WTW-units, woonhuisventilatoren, dakventilatoren). De inhoud - Onderhoudsintervallen
- Hoe het onderhoud uitvoeren
- do's and don'ts
- de werking van een wtw systeem
- herkennen en oplossen van de belangrijkste storingen
- de VentilatieApp (zorg dat u een smartphone met data verbinding meeneemt)
- Factorytour Locatie De training wordt gegeven in het speciaal daarvoor ingericht Kenniscentrum “Zehnder Academy” in het pand van Zehnder Group Nederland aan de Lingenstraat 2 in Zwolle. Lunch Bij deze training wordt een gevarieerd lunch buffet aangeboden, eventuele allergieën kun je aangeven op het inschrijfformulier. Inschrijven Schrijf je in voor deze training via onderstaande buttons. Na inschrijving ontvang je automatisch een bevestiging op het door jou opgegeven e-mail adres."
1713964165-0bdeb6c1827591ea
Het merk Zehnder is wereldwijd vertegenwoordigd in 20 landen en levert producten en systemen op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering. Deze producten en systemen dragen bij aan een energiezuinige, comfortabele en gezonde woon- werkomgeving, ook wel een vitaal binnenklimaat genoemd.

Onze missie is om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren door uitstekende oplossingen te bieden voor dit binnenklimaat. Het thema ‘gezondheid’ staat daarbij centraal. Niet alleen in het ontwikkelen van uitstekende technische oplossingen, maar ook in het stimuleren en bijdragen aan de gezondheid van mensen in het algemeen.
Delen