Tijdens deze training leer je alles wat je nodig hebt om gezoneerde ventilatie toe te passen in de woningbouw. Je kunt al je vragen over dit onderwerp live stellen aan de trainer.

Aan de hand van een ventilatieberekening leer je hoe ComfoZone (gezoneerde ventilatie) het best kan worden toegepast.
Het inregelen van een gezoneerd systeem gaat anders dan bij een standaard systeem. Gerben Jan vertelt je waar de voordelen zitten, maar wijst je ook op eventuele valkuilen. Tijdens deze training leer je alles wat je nodig hebt om een goed gezoneerd ventilatiesysteem te ontwerpen en ComfoZone in te kunnen regelen.

Deze training is bedoeld voor installateurs met enige basiskennis over het maken van een ventilatieberekening.
Er is veel ruimte voor interactie. We nodigen je als deelnemer uit om via chat vragen te stellen. Hiermee willen we in een korte tijd (1,5 - 2 uur) de training op jouw interesses laten aansluiten.
  • 1713964165-0bdeb6c1827591ea
    Presenter
    Het merk Zehnder is wereldwijd vertegenwoordigd in 20 landen en levert producten en systemen op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering. Deze producten en systemen dragen bij aan een energiezuinige, comfortabele en gezonde woon- werkomgeving, ook wel een vitaal binnenklimaat genoemd.

    Onze missie is om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren door uitstekende oplossingen te bieden voor dit binnenklimaat. Het thema ‘gezondheid’ staat daarbij centraal. Niet alleen in het ontwikkelen van uitstekende technische oplossingen, maar ook in het stimuleren en bijdragen aan de gezondheid van mensen in het algemeen.
Share