Tijdens deze training leer je hoe Zehnder Climate Switch koelen en verwarmen met ventilatie mogelijk maakt, welke producten je hier voor nodig hebt en waar je op moet letten wanneer je ze wilt toepassen in de woningbouw. Je kunt al je vragen over dit onderwerp live stellen aan de trainer.

Haal alles uit je ventilatiesysteem en win koelte terug in de zomer en warmte in de winter. De zomers worden warmer en de wetgeving speelt daar op in, de vraag naar koeling wordt groter en belangrijker.
In deze training kijken we naar de Zehnder oplossingen die je kunt integreren in je ventilatiesysteem om nog meer comfort en koelte in de woning te brengen.
Gerben Jan vertelt je wat de mogelijkheden zijn en waar je op moet letten zodat jij voor jouw klanten van maximaal comfort kan voorzien.

Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig.
Er is veel ruimte voor interactie. We nodigen je als deelnemer uit om via chat vragen te stellen. Hiermee willen we in een korte tijd (ongeveer een uur) de training op jouw interesses laten aansluiten.
  • 1713964165-0bdeb6c1827591ea
    Presenter
    Het merk Zehnder is wereldwijd vertegenwoordigd in 20 landen en levert producten en systemen op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering. Deze producten en systemen dragen bij aan een energiezuinige, comfortabele en gezonde woon- werkomgeving, ook wel een vitaal binnenklimaat genoemd.

    Onze missie is om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren door uitstekende oplossingen te bieden voor dit binnenklimaat. Het thema ‘gezondheid’ staat daarbij centraal. Niet alleen in het ontwikkelen van uitstekende technische oplossingen, maar ook in het stimuleren en bijdragen aan de gezondheid van mensen in het algemeen.
Share