WEBINAR BEEINDIGD
WEBINAR GEGEVENS
 • Wanneer
  Amsterdam (GMT 1:00)
 • Over
  Dit is jouw moment om te leren van influencers, entrepreneurs en bedenkers van grote sportconcepten. Zo staan de volgende gasten gepland tot het einde van dit jaar: de directeur van NL Actief Patrick Rijnbeek, de oprichter van Gymleads Jordi Snijders, eigenaar en oprichter van Mindset Bedrijfsontwikkeling René Wantzing en tot slot Wouter Middelbos, personal trainer bij Vondelgym en oprichter van MILO Education. Sluit aan bij onze wekelijkse Lunch & Learn webinars! Altijd op donderdag van 12:00 tot 12:45.

  Donderdag 3 december met Maarten de Croon
  Aanstaande donderdag bij ons aan tafel: Maarten de Croon. Maarten is zelf sinds 1982 actief in de fitnessbranche en heeft met al zijn ervaring, kennis en kunde in 2006 Crown Consultancy opgericht. Met Crown Consultancy helpt hij samen met zijn team fitness ondernemers met het opzetten van een duidelijke structuur voor een klantgerichte fitnessclub. Hij is een ware expert als het gaat om verkoopmanagement, salesvaardigheden en retentie.

  Met hem bespreken we de volgende onderwerpen:

  - Waarom heb je een service mindset nodig als fitnessondernemer?
  - Pro-actief aan de slag voor meer omzet!
  - 2021: Wat wordt jouw upgrade-strategie?

  Donderdag 10 december met Peter Wolfhagen
  Aanstaande donderdag is voor de tweede keer bij ons te gast: Peter Wolfhagen. Peter is met ruim 30 jaar ervaring een veteraan in de fitnessbranche. De laatste 15 tot 20 jaar richt hij zich vooral op het process van klantbehoud en begeleidt hij ondernemers en organisaties in de fitnessbranche in het behalen van resultaten. Daarnaast is hij Research Director bij Blackbox Research en hij geeft met ongeremd enthousiasme lezingen, trainingen en presentaties. Ook heeft hij een substantieel aantal publicaties en boeken op zijn naam, vaak over retentie of gedragsverandering. In het kader van zijn laatste publicatie “Fitness Intermediairs Markt en Trend Rapport” bespreken we met hem de volgende onderwerpen:
  Het Fitness Ecosysteem anno 2020: breder dan ooit
  De rol en het belang van fitness intermediairs
  Hoe bereid ik mij strategisch voor op 2021?

  Donderdag 14 januari
  Word nog bekend gemaakt!

  Donderdag 21 januari met Jordi Sloots


  Donderdag 28 januari met Guy Droog
 • Prijs
  Gratis
 • Taal
  Dutch
 • OPEN TOT
  Iedereen
 • Inbelmogelijkheid
  (alleen luisteren)
  Niet beschikbaar.
AANBEVOLEN PRESENTATORS
GEHOST DOOR