WEBINAR GEGEVENS
 • Over
  Dit is jouw moment om te leren van influencers, entrepreneurs en bedenkers van grote sportconcepten. Zo staan de volgende gasten gepland voor dit jaar: oprichter en mede-eigenaar Start2Move Jelmer Siemons, oprichter Fit Dutchies & Visual Story Teller Jordi Sloots, oprichter Perfect Performance Academy Guy Droog en anders. Sluit aan bij onze wekelijkse Lunch & Learn webinars! Elke donderdag van 12.00 tot 12.45 uur.

  Donderdag 21 januari met Jordi Sloots
  Jordi Sloots is de oprichter van de Fit Dutchies community, hiermee heeft hij meer dan 100.000 volgers op social media. Op de website, waar je waardevolle content vindt over sport, voeding en gezondheid heeft hij ook al meer dan 5 miljoen bezoekers gehad. De bekende hashtags #fitdutchie en #fitdutchies zijn ook nog eens bijna 3 miljoen keer gebruikt!

  Nu werkt Jordi Sloots als content creator voor bedrijven als Philips, Milka, Microsoft en Coca-Cola groep en First Energy Gum en maakt daar. Daarnaast verzorgt hij workshops om mensen op weg te helpen met fotografie, editing en branding. Ook nog steeds binnen de fitness!

  We gaan met Jordi Sloots antwoord geven op de volgende vragen:
  - Hoe FitDutchies succesvol werd en wat kun jij ervan leren?
  - Wat zijn de meest gemaakte fouten als het gaat om content?
  - Hoe creëer je je contentkalender voor 2021?

  Donderdag 28 januari met Guy Droog
  Guy Droog is zijn eigen blog www.guydroog.com gestart met als voornaamste doel mensen te voorzien van objectieve informatie omtrent training en voeding. Het is zijn bedoeling dat deze website je helpt bij het wegnemen van je verwarring. Hij heeft publicaties gehad in o.a.: Playboy, Men’s Health (inclusief de cover), Women’s Health, Cosmopolitan, Fit Zonder Fabels en MyProtein. Daarnaast host hij ook nog zijn eigen podcast ‘Omdat Het Kan’.

  Sinds 2015 is hij ook aan de slag met de Perfect Performance Academy, hier geeft hij clinics in de Perfect Performance Gym of op locatie zodat je je techniek verbetert, talloze coaching cues om anderen te sturen en problemen te analyseren en op te lossen.

  Wij gaan de volgend vragen stellen aan Guy Droog:

  - Waarom ben jij gestart met de Perfect Performance Academy?
  - Strategieën vanuit jouw ervaring met online coaching?
  - Waar ontbreekt het op dit moment aan bij de fitnessondernemer?

  Donderdag 2 februari met Rudy Godding

  Donderdag 9 februari met Albert Elsenaar
  Albert Elsenaar is de oprichter van de Power Community

  Albert Elsenaar is eigenaar van The Power Community en een ondernemer in hart en nieren. Zijn achtergrond ligt zijn hele leven al binnen de sportsector. Tien jaar lang is hij opleider geweest bij de opleiding Sport en Bewegen op het Sportcollege.

  Als beroepsprofessional in de sportsector zag Albert in 2014 hoe de markt met grote snelheid veranderde, waarbij kwaliteit steeds minder belangrijk leek te worden. Hier wilden hij verandering in brengen, door juist de focus te leggen op kwaliteit én resultaat.

  Samen met Albert Elsenaar gaan we de volgende stellingen bespreken:
  - Waarom is de trainer of coach van essentieel belang als het gaat om het behalen van resultaat?
  - Hoe brengt hij het uitvalpercentage tot een minimum brengen door resultaat en Community building?
  - Wat is de formule voor het creëren van een gezond leven door middel van sport en coaching met behulp van de 4B’s; Body, Being, Balance en Business?
  - Hoe speel je als club in op het volgende: Als jij niet kiest word je niet gekozen?
 • Prijs
  Gratis
 • Taal
  Dutch
 • OPEN TOT
  Iedereen
 • Inbelmogelijkheid
  (alleen luisteren)
  Niet beschikbaar.
AANBEVOLEN PRESENTATORS
GEHOST DOOR