U heeft geen toestemming om deze opname te bekijken. Log in of gebruik uw persoonlijke link.
Over
De streamers zagen aan de poten van de video-distributie. Na de videotheek zijn nu de bioscoop en de operators aan de beurt. De consument heeft het luxeprobleem dat stapelen is gaan heten: hoeveel abonnementen kan hij aan?

In onze Deep Dive van 20 mei presenteren wij een open en interactieve Q&A met een insider uit de streaming video sector: Jaap Bruijnen van Pathé Thuis. Hij zal, vanuit zijn expertise van de filmwereld, antwoord geven op tal van actuele vragen die leven in de entertainmentmarkt.

* Waar gaat het met het aanbod en de originals naar toe?
* Welke veranderingen treden nu en in de nabije toekomst op in de distributie en wat verandert er rond de traditionele filmwindows?
* Wat zijn de gevolgen van de versnippering en op welke manieren helpen aanbieders de consument om het overzicht te behouden?
* Wat gebeurt er allemaal op het slagveld waar de streamers en de traditionele broadcasters en operators elkaar treffen?
* Hoe gaat de markt voor traditionele televisie de komende jaren veranderen en wat betekent de dreiging van cord cutting voor de operators?

Voor deze opname kunt u een ticket kopen. De prijs is inclusief BTW. Op verzoek kunnen wij u een BTW factuur sturen.
Presentatoren
1618998047-36e243af84dd2c3d
Victor Barnar
Moderator
1618998057-7053aa219ba00fd2
Tim Poulus
Analyst Telecompaper
1618998371-8a1149f33e0eaf8e
Jaap Bruijnen
COO Pathé Thuis
Registreer om de opname te bekijken
Volledige naam*
e-mailadres*
Company*
Role*
We gebruiken BigMarker als ons webinarplatform. Door op Registeren te klikken, erken je dat de door jou verstrekte informatie wordt overgedragen aan BigMarker-verwerking in overeenstemming met hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid.