Over
Principal regulatory counsel Feyo Sickinghe en regulatory partner Marjolein Geus van Bird & Bird praten je bij over de nieuwe en veelbesproken regels voor online platforms waarover in Europa wordt onderhandeld. Dit webinar is relevant voor grote en kleine bedrijven die platformdiensten aanbieden, zoals tussenhandeldiensten, zoekmachines, social media, video sharing, communicatiediensten, operating systemen en cloud diensten.

Aan de orde zullen komen:

* Welke platforms zijn ‘poortwachters’?
* De verantwoordelijkheden en verplichtingen van poortwachters
* De rechten van bedrijven die diensten van poortwachters afnemen
* Monitoring, toezicht en handhaving: Wat zijn de mogelijke boetes of risico’s voor
bedrijven die zich niet aan de regels houden?
* De positie van Nederland en de belangrijkste discussiepunten in Europa
Wanneer
donderdag, November 11, 2021 · 14:00 Amsterdam (GMT 1:00)
Presentator
V
Victor Barnar
Reserveer uw plek
Volledige naam*
e-mailadres*
Bedrijf*
Functie*
Marketing toestemming
Ik geef toestemming om mijn persoonlijke gegevens (e-mailadres, naam) te delen met Esri Nederland BV (Esri Nederland). Esri Nederland zal de informatie die u op dit formulier invult gebruiken om contact met u te onderhouden en u te voorzien van updates en marketing. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van hun e-mails te klikken, of door een e-mail te sturen naar contact@esri.nl en te vragen om te worden uit te schrijven.
Ik heb het privacybeleid van Esri Nederland gelezen en begrepen.*
We gebruiken BigMarker als ons webinarplatform. Door op Registreren te klikken, erkent u dat de door u verstrekte informatie wordt overgedragen aan BigMarker-verwerking in overeenstemming met hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid.