POJEDINOSTI O WEBINARU
 • O nama
  SonoSkills je vodeća svjetska edukacijska ustanova koja zadnjih 15ak godina vodi edukacije na polju ultrazvučne dijagnostike MSK sustava. SonoSkills ima predstavništva u više od 30 zemalja te održava edukacije na svih 5 kontinenata. Sonoskills-ov tim sastavljen je od stručnjaka različitih profesija (fizioterapeuta, podijatara, sportskih liječnika, GP-a, ortopeda, reumatologa i radiologa) koji zajedno dijele veliku strast prema ultrazvuku.

  Sve SonoSkills-ove edukacije su sistematizirane i temeljene na dokazima. Sastoje se od kombinacije “Hands-on” dijela kao i e-learning platforme.

  Molimo Vas da slijedeće informacije i upute detaljno pročitate kako naknadno ne bi došlo do nesporazuma!

  UPUTE ZA REGISTRACIJU

  Registraciju na željeni webinar možete izvršiti klikom na gore navedene linkove "REGISTRIRAJ SE". Nakon klika na REGISTRIRAJTE SE otvoriti će Vam se prozor na kojem morate upisati podatke o sebi (ime, prezime, e-mail, ev-broj Komore za one koji žele da im se upišu bodovi, te država iz koje dolazite). Molimo Vas da ukoliko želite da Vam se gledanje webinara boduje od strane HKF-a točno upišete Vaš evidencijski broj isključivo u ovom formatu npr.: "1-1234". Završetkom registracije dobiti ćete e-mail sa potvrdom registracije i linkom na koji ćete se moći spojiti na webinar.

  VAŽNO: Obzirom na jako veliki interes za webinar, postoji šansa da nećete moći pristupiti webinaru u live verziji. Naime, platforma dozvoljava pristup za 1000 prvih polaznika koji se se spoje. Neovisno o tome, webinar će se snimati i moći ćete ga pogledati naknadno. Snimku webinara dobiti ćete dva sata nakon live verzije e-mailom. Snimku možete pogledati unutar 10 dana! Pogledanom snimkom webinara unutar 10 dana, također ostvarujete pravo na skupljanje bodova. Nakon isteka 10 dana i dalje ćete moći pogledati webinar, no neće više biti moguć upis bodova!

  SUSTAV ĆE PRATITI TKO JE POGLEDAO SNIMKU ODNOSNO GLEDAO LIVE WEBINAR I SAMO ONI KOJI BUDU POGLEDALI BAREM 30 MIN WEBINARA OSTVARITI ĆE PRAVO NA BODOVE.

  Gledanje snimke ovog webinara biti će moguće do 10.03.2022g. U Petak 11.03. 2022.g prikupiti ćemo i sortirati sve podatke o polaznicima i pogledanom webinaru te ih isti dan poslati Komori na bodovanje. Nakon isteka 11.03.2022g i dalje ćete moći pogledati webinar, no neće više biti moguć upis bodova!

  Sve detalje oko upisa bodova možete provjeriti ovdje:
  https://www.fizioterapeut.hr/sve-informacije-o-upisu-bodova-za-odrzane-webinare/
 • Cijena
  Besplatno
 • Jezik
  Hrvatski
 • OTVORI ZA
  Svi
 • Dostupno mjesto za uključenje
  Slušajte samo zvuk
  Nije dostupno
VODITELJI
DOMAćIN
PRISUSTVOVALO (840)