WEBINAR JE ZAVRŠIO
POJEDINOSTI O WEBINARU
 • O nama
  UPUTE ZA REGISTRACIJU

  Registraciju na željeni webinar možete izvršiti klikom na gore navedene linkove "REGISTRIRAJTE SE". Nakon klika na REGISTRIRAJTE SE otvoriti će Vam se prozor na kojem morate upisati podatke o sebi (ime, prezime, e-mail, profesija, ev-broj Komore za one koji žele da im se upišu bodovi, te država iz koje dolazite). Molimo Vas da ukoliko želite da Vam se gledanje webinara boduje od strane HKF-a točno upišete Vaš evidencijski broj isključivo u ovom formatu npr.: 1-1234. Završetkom registracije dobiti ćete e-mail sa potvrdom registracije i linkom na koji ćete se moći spojiti na webinar.

  VAŽNO: Obzirom na jako veliki interes za webinar, postoji šansa da nećete moći pristupiti webinaru u live verziji. Naime, platforma dozvoljava pristup za 1000 prvih polaznika koji se se spojena webinar. Neovisno o tome, webinar će se snimati i moći ćete ga pogledati i naknadno. Snimka webinara biti će dostupna dva sata nakon live verzije a podsjetnik ćete dobiti putem e-maila. Snimku možete pogledati unutar 10 dana sa istiim jedinstvenim linkom koji ste dobili i prilikom registracije! Pogledanom snimkom webinara unutar 10 dana, također ostvarujete pravo na skupljanje bodova. Nakon isteka 10 dana i dalje ćete moći pogledati webinar, no neće više biti moguć upis bodova!

  SUSTAV ĆE PRATITI TKO JE POGLEDAO SNIMKU ODNOSNO GLEDAO LIVE WEBINAR I SAMO ONI KOJI BUDU POGLEDALI BAREM 30 MIN WEBINARA OSTVARITI ĆE PRAVO NA BODOVE.

  Gledanje snimke ovog webinara biti će moguće do 29. 09. 2023. U Subotu 30. 09. 2023. prikupiti ćemo i sortirati sve podatke o polaznicima i pogledanom webinaru te ih isti dan poslati Komori na bodovanje. Nakon isteka 29. 09. 2023. i dalje ćete moći pogledati webinar, no neće više biti moguć upis bodova!

  Sve detalje oko upisa bodova možete provjeriti ovdje:
  https://www.fizioterapeut.hr/sve-informacije-o-upisu-bodova-za-odrzane-webinare/

  Sve naše dosadašnje webinare možete pogledati ovdje, kao i pretplatiti se na naš kanal:
  https://www.youtube.com/channel/UCKLrVP8y6KQdG1hF_c_sMVA

  Pratite nas na facebook-u:
  https://www.facebook.com/sonoskillsHR
 • Cijena
  Besplatno
 • Jezik
  Hrvatski
 • OTVORI ZA
  Svi
 • Dostupno mjesto za uključenje
  Slušajte samo zvuk
  Nije dostupno
VODITELJI
DOMAćIN
PRISUSTVOVALO (877)