Utvärdering av din digitala marknadsföring som beslutsfattare inom B2B

OM DETTA WEBBSEMINARIUM
Hör det till vanligheten att du sliter dig i håret över vilka siffror du som beslutsfattare faktiskt ska titta på? Du är inte ensam.

Att det finns många aspekter att ta hänsyn till gällande utvärdering, analys och insiktsarbete av digital marknadsföring råder det inga tvivel om. Boven i dramat är ofta att datan inte är visualiserad för olika ansvarshattar och att hela marknadsorganisationen tittar på samma siffror - trots olika ändamål.

Att skapa en skalbar utvärderingsstruktur för alla led i marknadsorganisationen möjliggör för en större förståelse kring hur och varför era kampanjer presterar som de gör. Detta leder i sin tur till bättre förutsättningar för att såväl kostnadseffektivisera bolagets marknadsinvesteringar som att kravställa internt och externt.

Träffa Amanda, Performance Marketer hos oss på DigiView, som under detta webinar delar med sig av sina bästa råd för hur ni kan jobba mer proaktivt och rättvist med er utvärdering för bättre marknadsbeslut i digitala kanaler som B2B-bolag. Varmt välkommen!

Webinaret är kostnadsfritt och sändningen pågår i ca 45 minuter med utrymme för Q&A.
AGENDA
  • Fundament: Spårning och teknisk infrastruktur
  • Förhållningssätt: Kortsiktiga och långsiktiga KPI’er
  • Utvärdering och analys: Specialist, Marknadsansvarig, Ledning
  • Kravställning: Attribution, data & insikter
PRESENTATöRER
LEDS AV