Over
Op maandag 8 juni organiseert de Raad voor het Openbaar Bestuur een online talkshow over zijn advies 'Akkoord?! Besturen met akkoorden als evenwichtskunst'.
In deze tijd van politieke versnippering en complexe vraagstukken is besturen met akkoorden een onmisbaar instrument. Het is niet mogelijk effectief beleid te maken dat kan rekenen op draagvlak zonder akkoorden te sluiten met maatschappelijke organisaties, bedrijven en burgers. Kijk en discussieer live mee!

De presentatie is in handen van Natasja van den Berg. De gasten zijn oa. Katrien Termeer (vicevoorzitter ROB), Ed Nijpels (voorzitter Klimaatberaad), Martin Sommer (de Volkskrant), Caelesta Braun (universitair hoofddocent Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden), Roelof Bisschop (Tweede Kamerlid voor de SGP) en Sandor Gaastra (directeur-generaal Klimaat en Energie op het ministerie van EZK).
Wanneer
Monday June 8, 2020, starting at 4:00 PM CEST
WEBINAR BEEINDIGD
Agenda
  • 16.00 - Opening en inleiding door Katrien Termeer, vicevoorzitter ROB
  • 16.07 - Gesprek met Ed Nijpels, voorzitter Klimaatberaad
  • 16.20 - Column door Martin Sommer (de Volkskrant)
  • 16.25 - Paneldiscussie o.lv. Natasja van den Berg
  • 16.55 - Afronding
Presentator
1589659315-7ed08faa9de3326c
Natasja van den Berg
Presentator
Natasja van den Berg (Bussum, 8 oktober 1975) is Nederlands expert op het gebied van burgerparticipatie en auteur van Praktisch Idealisme. Zij is medeoprichter van Tertium, een bureau dat zich toelegt op verschillende vormen van burgerparticipatie.
Reserveer uw plek
Volledige naam*
e-mailadres*
Heeft u een vraag voor de talkshow?
Organisatie
Functie
Wilt u het adviesrapport thuis ontvangen (ja/nee)
Adres
Gebruik gegevens conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
De Raad voor het Openbaar Bestuur gebruikt de informatie die u op dit formulier verstrekt alleen om u e-mails te sturen over deze online talkshow. We zullen uw persoonlijke gegevens niet delen. Na de laatste e-mail over de talkshow, zullen we de verstrekte gegevens verwijderen. U kunt zich op elk moment afmelden door op de afmeldlink in de voettekst van onze e-mails te klikken. Lees onze algemene privacyverklaring voor meer informatie.
Ik geef toestemming om e-mails te ontvangen over de talkshow*
We use BigMarker as our webinar platform. By clicking Register, you acknowledge that the information you provide will be transferred to BigMarker processing in accordance with their Terms of Service and Privacy Policy.