Over
De behoefte aan juiste en duidelijke etiketten is de laatste jaren flink gegroeid. Jouw klanten worden namelijk steeds kritischer en willen goed geïnformeerd worden om weloverwogen keuzes te maken. Echter is het etiketteren van levensmiddelen door alle wetgeving een complexe materie.

Om je wegwijs te maken in al deze materie en de meest gemaakte fouten te voorkomen, hebben wij Normec Foodcare uitgenodigd om hierover een Masterclass te geven!

Masterclass door Normec Foodcare, met deze keer als onderwerp: Ingrediënten
Agenda
  • Wat zijn de belangrijkste onderdelen van een goede ingrediëntendeclaratie en hoe kan ik deze het beste opstellen voor mijn producten?
  • Wanneer is het verplicht om een KWID (Kwantitatieve Ingredientendeclaratie) op mijn producten te vermelden en hoe ziet deze eruit?
  • Welke stappen kan ik nemen om ervoor te zorgen dat mijn producten in lijn zijn met de veranderingen in de wet- en regelgeving en hoe kan ik ervoor zorgen dat ik up-to-date blijf in de toekomst?
  • Leer hoe je bovenstaande info gemakkelijk en efficiënt kan controleren via MijnPS
  • Ruimte voor vragen
Presentatoren
1683188058-0193c8739296bbe5
Krista Baar
Senior Etiketteringsspecialist bij Normec Food
1647610508-52c7520f532da4aa
PS in foodservice
1683188055-2fce3edef09e3609
Berlinda de Beer
Senior Accountmanager
Registreer om de opname te bekijken
Voornaam*
Achternaam*
e-mailadres*
Functie*
We gebruiken BigMarker als ons webinarplatform. Door op Registeren te klikken, erken je dat de door jou verstrekte informatie wordt overgedragen aan BigMarker-verwerking in overeenstemming met hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid.