Over
Duik dieper in de wereld van duurzaamheid met onze aankomende webinar op 14 mei. We zijn trots om de ontwikkelingen rond de PS Impact Score te delen, een initiatief dat al meer dan een jaar in de maak is. Deze vernieuwende benadering, die verder kijkt dan traditionele duurzaamheidsmetingen, gebruikt gedetailleerde informatie over ingrediëntendeclaraties en de herkomst van producten om een helder beeld te geven van hun impact.

De PS Impact Score wordt reeds ingezet door een breed scala aan organisaties, waaronder groothandels, cateraars, vrijetijdsbedrijven en zorginstellingen, om hun assortiment te verduurzamen. Deze webinar biedt je de unieke kans om te leren van hun ervaringen, inzicht te krijgen in hoe je klanten dit aanpakken en te ontdekken hoe jij ook een significante bijdrage kunt leveren aan een duurzamere toekomst.
Wanneer
dinsdag, mei 14, 2024 · 9:30 a.m. Amsterdam (GMT +2:00)
Agenda
  • Krijg antwoord op de vraag: Waarom is de duurzaamheidsdata nodig?
  • Compliance en toekomst: Leer hoe de PS Impact Score helpt bij EU-wetgeving en scope 3 rapportage voor voedingsmiddelen.
  • Samenwerking met HowGood & Carbon Cloud: Betrouwbare expertise
  • Uitgebreide metingen: Inzicht in CO2-uitstoot, broeikasgasemissies, waterverbruik, biodiversiteit en meer.
  • Hoe het werkt: Ontdek de factoren achter de score, waaronder ingrediëntendeclaraties, land van herkomst en keurmerken.
  • Toepassing van de duurzaamheidsdata in jouw organisatie
  • We bekijken dashboards en rapportages die de data gebruiken van de PS Impact Score
Presentatoren
1647610508-52c7520f532da4aa
PS in foodservice
1710325156-4d4770787ba54379
Louise-Cato van Es
Commercieel Manager PS in foodservice
1710325353-c4c263fb4d1cf152
Drees Peter van den Bosch
Met hart, hoofd en handen werken aan de voedseltransitie
Oprichter van Willem & Drees en voorheen algemeen directeur bij Hutten die nu vele verschillende organisaties helpt verduurzamen in de foodsevricemarkt
1710325467-1f58db7238bfbc71
Igor de Koning
Projectmanager gezond- en duurzaamheid bij Foodstep.
De specialist als het gaat om de data die zich schuil houdt achter de PS Impact Score en dit toepast in de producten van Foodstep om klanten in de foodservice markt te helpen verduurzamen
Reserveer uw plek
Volledige naam*
e-mailadres*
We gebruiken BigMarker als ons webinarplatform. Door op Registeren te klikken, erken je dat de door jou verstrekte informatie wordt overgedragen aan BigMarker-verwerking in overeenstemming met hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid.