Over
Ontdek de kracht van effectieve sales, leiderschap, en klantgerichtheid met onze exclusieve webinar, geleid door de Jeroen Beishuizen. Deze sessie is speciaal ontworpen voor producenten die op zoek zijn naar manieren om waarde te creeren voor je klant. Dus hoe ga je van de producten die je aanbied naar de wat je de klant brengt.
Door de integratie van PS in foodservice, bieden we strategieën om elke relevante klant te bereiken, hun aandacht te grijpen en de verkoop van jouw producten significant te verhogen.

Leer hoe je Mijn PS effectief kunt inzetten om je klantenbestand uit te breiden, je producten zichtbaar te maken voor een breder publiek en uiteindelijk jouw verkoopdoelstellingen te overtreffen. Jeroen deelt zijn waardevolle inzichten en bewezen strategieën om niet alleen klanten te bereiken, maar ze ook te bewegen jouw producten met overtuiging te verkopen.

Of je nu je verkoopvaardigheden wilt aanscherpen of nieuwe, klantgerichte benaderingen wilt ontdekken, deze webinar biedt de kennis en hulpmiddelen die je nodig hebt om te excelleren. Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemden en zet de eerste stap naar het transformeren van je verkoopstrategie. Jouw succes in de competitieve voedingsindustrie begint hier. Mis deze kans niet om te groeien en te bloeien in jouw vakgebied.

Wanneer
donderdag, 20/06/2024 · 09:30 CEST (GMT +2:00)
Presentatoren
1647610508-52c7520f532da4aa
PS in foodservice
1712655502-6f526ec9d2bad314
Jeroen Beishuizen
Trainer in verkoop, klant- en gastgerichtheid, leidinggeven en DiSC.
Kom je voor je gevoel niet echt meer vooruit? Wil je je team en jullie resultaten naar een volgend niveau tillen, maar loop je vast in bestaande werkprocessen en standaard patronen? Kortom: is het tijd voor nieuwe impulsen en een frisse aanpak?

Vreemde ogen triggeren. Met de trainingen van Beis! in leidinggeven, sales en klant-of gastgerichtheid kijk je op een andere manier naar jezelf, collega’s, klanten en je organisatie. Samen leggen we de basis voor verandering en verbetering.

Ben jij klaar voor een frisse kritische blik, hechte werkrelaties en een beter resultaat?

Ga de uitdaging aan en spring in het diepe met Beis!, zakelijke trainingen en persoonlijke begeleiding op maat.
1712655676-345aa9d1ba221eb9
Sofie van Pelt
Country Manager België
1713952360-8755b6b110160c2e
Carlijn Groen
Commercieel directeur
Reserveer uw plek
Voornaam*
Achternaam*
e-mailadres*
Functie*
We gebruiken BigMarker als ons webinarplatform. Door op Registeren te klikken, erken je dat de door jou verstrekte informatie wordt overgedragen aan BigMarker-verwerking in overeenstemming met hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid.