Registreren
Uw volledige naam*
e-mailadres*
Organisatie*
Functie*
Ja, ik wil updates van SkillsDojo ontvangen
We gebruiken BigMarker als ons webinarplatform. Door op Registreren te klikken, erkent u dat de door u verstrekte informatie wordt overgedragen aan BigMarker-verwerking in overeenstemming met hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid.
Over deze Webinar
Ons leven speelt zich steeds meer af in de digitale wereld. Kinderen komen er dagelijks mee in aanraking. Denk aan Minecraft of Roblox.

Tijdens deze 'SkillsDojo live' sessie op woensdag 1 december om 16.00 uur laat Jeroen Storm, bedenker van SkillsDojo zien wat je nodig hebt om leerlingen vandaag klaar te stomen voor de skills van morgen.

In 30 minuten ontvang je een stap-voor-stap en praktisch lesplan om deze digitale vaardigheid van de toekomst snel te integreren in je bestaande les. Ook als je zelf geen techneut bent!

In deze lesserie gaan leerlingen een virtuele wereld ontwerpen en bouwen. Ze leren dat boeken, film en games vaak gebruik maken van basis verhaallijnen. Ze kiezen vervolgens een eigen verhaal en bouwen dit verhaal, in 1 of 2 scenes na in het online programma CoSPaces.

De les stimuleert een probleemoplossende, creatieve houding en kinderen ontwikkelen een beter basisbegrip van ICT.

Iedereen kan aan de slag met zijn talent.

Dus, wil je jouw leerlingen klaarstomen voor een slimme toekomst? Meld je dan aan voor deze SkillsDojo live sessie.

Deelname is gratis!
1621418083-eccaf56d4acfd1da
Jeroen Storm
Oprichter
Mijn vrouw en ik zijn trotse ouders van een zoon en een dochter. Toen onze zoon in groep vier zat, merkten we dat hij snel door de lesstof heen ging. Met toestemming van de school zijn we op zoek gegaan naar lesmateriaal om hem extra uit te dagen. We hebben nagedacht over belangrijke vaardigheden die hij volgens ons nog verder kon ontwikkelen. Zo kwamen we al snel uit bij technologie, programmeren en digitale vaardigheden.
1591957463-d836e15d7a9a7623
NBD Biblion
Deel