· Amsterdam (GMT 2:00)
Toevoegen aan kalender
WEBINAR BEEINDIGD
Over deze Webinar
Hoe kan het dat social media apps zoals TikTok of YouTube gratis zijn? En, is het wel goed dat deze grote technologiebedrijven bepalen welke video’s jij te zien krijgt?

Tijdens deze SkillsDojo live sessie op woensdag 8 september om 15.30 uur laat Jeroen Storm, bedenker van SkillsDojo, zien wat je nodig hebt om leerlingen vandaag klaar te stomen voor de skills van morgen.

In 30 minuten ontvang je een stap-voor-stap en praktisch lesplan om deze digitale vaardigheid van de toekomst snel te integreren in je bestaande les. Ook als je zelf geen techneut bent!

Ga in jouw klas (vanaf groep 6) een social media platform ontwerpen. Zo leren kinderen niet alleen wat kunstmatige intelligentie is maar ontdekken ze vooral hoe grote technologiebedrijven er gebruik van maken om mensen zo lang mogelijk op hun platform te houden.

De les stimuleert een probleemoplossende, creatieve houding en kinderen ontwikkelen een beter basisbegrip van ICT.

Iedereen kan aan de slag met zijn talent.

Dus, wil je jouw leerlingen klaarstomen voor een slimme toekomst? Meld je dan aan voor deze SkillsDojo live sessie.

Deelname is gratis!
1621418083-eccaf56d4acfd1da
Jeroen Storm
Oprichter
Mijn vrouw en ik zijn trotse ouders van een zoon en een dochter. Toen onze zoon in groep vier zat, merkten we dat hij snel door de lesstof heen ging. Met toestemming van de school zijn we op zoek gegaan naar lesmateriaal om hem extra uit te dagen. We hebben nagedacht over belangrijke vaardigheden die hij volgens ons nog verder kon ontwikkelen. Zo kwamen we al snel uit bij technologie, programmeren en digitale vaardigheden.
1591957463-d836e15d7a9a7623
NBD Biblion
Deel