Speciaal voor docenten Nederlands in het vmbo.
Registreren
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Bedrijf/organisatie*
Functie*
We gebruiken BigMarker als ons webinarplatform. Door op Registeren te klikken, erken je dat de door jou verstrekte informatie wordt overgedragen aan BigMarker-verwerking in overeenstemming met hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid.
Lezen in het vmbo – het is een vak apart! Welke titels zijn geschikt voor het vmbo? En hoe krijg je leerlingen (met plezier) aan het lezen? Op 8 juni om 16:00 uur organiseren wij een webinar, speciaal voor docenten Nederlands op het vmbo.

Tijdens dit webinar bespreken we uitdagingen en valkuilen met vmbo docenten en gaan we in gesprek met Tanja de Jonge over haar Werkvormenboek leesbevordering. Er zal veel ruimte zijn voor interactie, naast de Q&A tijdens het webinar sturen wij je vooraf een korte vragenlijst. Met jouw input kunnen we het webinar nog beter voorbereiden en aan laten sluiten op jouw situatie.

Ten slotte zijn we momenteel bezig met het samenstellen van periodieke boekentips met relevante en actuele titels, speciaal voor het vmbo.

We zijn natuurlijk razend benieuwd wat jij, als docent in het vmbo, van de eerste versie vindt. Om de vuurdoop van deze boekentips te vieren hebben we een mooie actie in petto, hierover hoor je tijdens het webinar meer.

(Toch) niet in de gelegenheid om aan te sluiten op 8 juni? Wanneer je je inschrijft ontvang je achteraf een mail met link om het webinar terug te kijken.
1591957463-d836e15d7a9a7623
1621344075-85ffab86ad8726ad
Product Owner Jeugd
B
Auteur Werkvormenboek leesbevordering
Deel