· Amsterdam (GMT 2:00)
Toevoegen aan kalender
WEBINAR BEEINDIGD
Over deze Webinar
Zelf een game of app programmeren in de klas? Dat kan met visuele programmeertaal Scratch.

Tijdens deze SkillsDojo live sessie op woensdag 29 september om 15.30 uur laat Jeroen Storm, bedenker van SkillsDojo, zien wat je nodig hebt om leerlingen vandaag klaar te stomen voor de skills van morgen.

In 30 minuten ontvang je een stap-voor-stap en praktisch lesplan om deze digitale vaardigheid van de toekomst snel te integreren in je bestaande les. Ook als je zelf geen techneut bent!

Ga met kinderen (groep 6 t/m 8) een interactieve kaart, een spooky spel of een ander project coderen. Helemaal zelfstandig óf klassikaal. Zo leren ze op een laagdrempelige manier de basisbeginselen van programmeren.

De les stimuleert een probleemoplossende, creatieve houding en kinderen ontwikkelen een beter basisbegrip van ICT.

Iedereen kan aan de slag met zijn talent.

Dus, wil je jouw leerlingen klaarstomen voor een slimme toekomst? Meld je dan aan voor deze SkillsDojo live sessie.

Deelname is gratis!
1621418083-eccaf56d4acfd1da
Jeroen Storm
Oprichter
Mijn vrouw en ik zijn trotse ouders van een zoon en een dochter. Toen onze zoon in groep vier zat, merkten we dat hij snel door de lesstof heen ging. Met toestemming van de school zijn we op zoek gegaan naar lesmateriaal om hem extra uit te dagen. We hebben nagedacht over belangrijke vaardigheden die hij volgens ons nog verder kon ontwikkelen. Zo kwamen we al snel uit bij technologie, programmeren en digitale vaardigheden.
1591957463-d836e15d7a9a7623
NBD Biblion
Deel