Voldoet jouw collectie altijd aan de vraag van je bezoekers? En hoe houd je de collectie actueel? 

Het kost veel tijd en inzet om een actuele en prikkelende collectie te onderhouden, dit zou toch efficiënter moeten kunnen?

Registreren
Voornaam*
Achternaam
e-mailadres*
Bedrijf/organisatie*
Functie
We gebruiken BigMarker als ons webinarplatform. Door op Registeren te klikken, erken je dat de door jou verstrekte informatie wordt overgedragen aan BigMarker-verwerking in overeenstemming met hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid.
Het werk van collectioneurs komt steeds meer onder druk te staan. Door kunstmatige intelligentie in te zetten, zal je als collectioneur meer tijd krijgen voor bijvoorbeeld themacollecties of andere projecten.

NBD Biblion bouwt aan een 'slimme machine' die een collectie-advies op maat kan maken. We noemen dit 'Datagedreven collectioneren'. Een machine is sneller en accurater dan mensen. Het besteladvies dat onze AI machine uiteindelijk moet gaan maken, is op basis van werkelijke data van de bibliotheek (uitleencijfers, collectie etc). In 2021 bouwen we verder en willen we dit datagedreven besteladvies ook voor jou zichtbaar maken in onze Webshop.

Wil je weten hoe ver we nu zijn? En wat er eind van het jaar allemaal al mogelijk is? Meld je dan aan voor dit webinar.
1619046158-5489e3503af6eef3
Product Owner Collectie - NBD Biblion
Deel