Registreren
Uw volledige naam*
e-mailadres*
Organisatie*
Functie*
Ja, ik wil updates van SkillsDojo ontvangen
We gebruiken BigMarker als ons webinarplatform. Door op Registreren te klikken, erkent u dat de door u verstrekte informatie wordt overgedragen aan BigMarker-verwerking in overeenstemming met hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid.
Over deze Webinar
Tijdens deze 'SkillsDojo live' sessie op woensdag 15 december om 16.00 uur laat Jeroen Storm, bedenker van SkillsDojo zien wat je nodig hebt om leerlingen vandaag klaar te stomen voor de skills van morgen.

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo. Als leerkracht op de hoogte blijven van nieuwe, technologische ontwikkelingen kan dan ook uitdagend zijn.

In 30 minuten ontdek je hoe je up-to-date kunt blijven rondom de vaardigheden van de toekomst én ontvang je de leukste tools om ze simpel en snel te integreren in je bestaande les.

Zonder dat het je extra tijd kost.

Leer kinderen, vanaf groep 6, onder andere programmeren, apps of robots bouwen. Helemaal zelfstandig óf klassikaal.

Iedereen kan aan de slag met zijn talent.

Dus, wil je jouw leerlingen klaarstomen voor een slimme toekomst? Meld je dan aan voor deze 'SkillsDojo live' sessie.

Deelname is gratis!
1621418083-eccaf56d4acfd1da
Jeroen Storm
Oprichter
Mijn vrouw en ik zijn trotse ouders van een zoon en een dochter. Toen onze zoon in groep vier zat, merkten we dat hij snel door de lesstof heen ging. Met toestemming van de school zijn we op zoek gegaan naar lesmateriaal om hem extra uit te dagen. We hebben nagedacht over belangrijke vaardigheden die hij volgens ons nog verder kon ontwikkelen. Zo kwamen we al snel uit bij technologie, programmeren en digitale vaardigheden.
1591957463-d836e15d7a9a7623
NBD Biblion
Deel