Webinar over het belang om uw patiënten te beschermen tegen respiratoire infecties: Covid-19, griep en pneumokokkeninfecties

OVER DEZE WEBINAR
De Covid-19 pandemie en de daarmee gepaard gaande maatregelen hebben een enorme impact gehad op de samenleving, uw patiënten, het algemene gezondheidszorgsysteem en uw dagelijkse praktijk.

Hoewel de Covid-19 vaccinatiecampagne de druk op de gezondheidszorg, infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen aanzienlijk heeft verminderd, stellen wij vast dat de vaccinaties tegen andere luchtwegaandoeningen, zoals pneumokokkeninfecties, zijn vertraagd. Dit betekent dat patiënten zijn blootgesteld aan andere soorten infecties.

Deze webinar heeft als doel de cruciale rol van huisartsen, specialisten en apothekers te ondersteunen bij het bewustmaken en motiveren van patiënten om bij te blijven met de evoluerende vaccinatieaanbevelingen.

Door de deelname aan deze webinar krijgt u actuele informatie over het belang van infecties van de luchtwegen, samen met de introductie van nieuwe vaccins en richtlijnen voor preventie, om u te helpen uw volwassen patiënten te beschermen tegen Covid-19, griep, en pneumokokkeninfecties.
AGENDA
  • 20u00 - 20u05: Inleiding en praktische informatie
  • 20u05 - 21u00: Wetenschappelijke presentatie - DR. PASCAL VAN BLEYENBERGH
  • 21u00 - 21u30: Vragen en antwoorden