När agerande blir den avgörande kraften

OM DETTA WEBBSEMINARIUM
Jag ”värvades” i praktiken in till Ljung & Sjöberg via självhjälpsmöten. Jag fann min drömarbetsplats. Precis som för våra grundare spirar mitt – och många av mina kollegors engagemang från personlig erfarenhet.

Jag hade under flera år arbetat med missbruk och beroende främst genom behandlingshem. En hållplats där man kommit in sent i processen, vilket var frustrerande. Många var utslagna, hemlösa och hade lång väg tillbaka – men någon gång hade de allra flesta varit i ett socialt sammanhang och förlorat allt som ett resultat av sitt beroende.

I min roll som chefshandledare såg jag att arbetsgivare har en helt annan förmåga med stöd i lag, rutiner, policys och inte minst ekonomisk kapacitet att sätta stopp för förloppet. Att genom sitt ledar-och arbetsgivarskap, inget annat, hitta den avgörande kraften, att vara den som står kvar och skapar livsavgörande förutsättningar för sin medarbetare.

Lyssna på Anatoli Garcia, som har gedigen erfarenhet av dessa processer. Han kommer ge dig verktygen för att identifiera och agera på alkohol-drog & spelproblematik i din organisation. Som arbetsgivare kan du skydda verksamheten och bli en bidragande del i att rädda liv.

Idag arbetar Anatoli som kundansvarig hos oss på Ljung & Sjöberg och är en drivande kraft i att uppnå vår mission ”att hjälpa arbetsgivare rädda liv”.
YTTERLIGARE INFORMATION
  • Tidsåtgång: 1 timme
  • Pris: Gratis
  • Språk: svenska
  • Vem kan delta? Alla
  • Uppringning tillgänglig? lyssna endast: Inte tillgänglig
PRESENTATöRER
LEDS AV
DELTOG (25)
Dela
För att bjuda in folk, dela denna sida: