Varmt välkommen att få ett personligt tack från en av era medarbetare som just fått den livsavgörande chansen.

Hon kommer under 30 minuter att berätta om sin destruktiva väg ner i beroendet och hur hon tack vare den chans hon fick satt kurs mot ett nytt liv.
Register
Full name*
Email Address*
We use BigMarker as our webinar platform. By clicking Register, you acknowledge that the information you provide will be transferred to BigMarker processing in accordance with their Terms of Service and Privacy Policy.
Livsavgörande för den enskilda individen, Exklusivt julwebbinar för partneravtals HR

Efter ett omtumlade år vill vi bjuda in till vårt traditionsenliga Julmingel.
Även om era investeringar i vårt gemensamma arbete under året varit utifrån att sänka
kostnader, minska säkerhetsrisker eller följa arbetslagstiftningen så har det för de enskilda individerna som fått hjälp i de absolut flesta fallen inneburit en livsavgörande resa. För oss som har denna problematik blir det inte mer på riktigt än detta. Att få gå från ett aktivt beroende som förstör allt i sin väg till att få verktyg till att leva livet på livets villkor är på många sätt livsavgörande.

Varmt välkommen att få ett personligt tack från en av era medarbetare som just fått den livsavgörande chansen. Han kommer under 30 minuter att berätta om sin destruktiva väg ner i beroendet och hur han tack vare den chans han fick satt kurs mot ett nytt liv.

När ni hjälper en medarbetare hjälper ni inte bara den personen utan även dem runt omkring. Därför har vi valt att detta år ge en julgåva, lilla hjärtat halsbandet, till dig som är en av de första 100 som anmäler sig, gåvan är samtidigt ett stöd för alla barnen vars tillvaro kantras av osäkerhet.
1622199742-e6c449acfe5a2e42
Share