Ingen anade något tills det var försent...

OM DETTA WEBBSEMINARIUM
Webinar för ledningsgrupp & HR

Ingen visste någonting. Ingen anade att jag var alkoholist. Inte ens jag själv. Jag levde ett dubbelliv och det kostade all min kraft att hålla uppe den fasaden. Utåt sett var jag den duktiga flickan som alltid presterade på topp. Bakom min fasad krackelerade jag och alkoholen hade tagit över mitt liv. Ångesten och skammen förföljde mig. Jag hade inte längre friheten att välja själv.

Bakom pandemins fasader ökar alkohol och drogproblemen i svenska organisationer. För individen ett förödande förfall och för verksamheterna eskalerande kostnader i form av produktionsbortfall, kvalitetsbrister, frånvaro och tappade intäkter.

Lyssna på Anna Pierre, som delar sin beroenderesa och kraften i förnekelsens sjukdom, livet bakom en obruten fasad. Hon kommer ge dig verktygen för att identifiera och agera på alkohol & drogproblematik i din organisation. Som arbetsgivare kan du skydda verksamheten och bli en bidragande del i att rädda liv.

Idag arbetar Anna som kundansvarig hos oss på Ljung & Sjöberg och är en drivande kraft i att uppnå vår mission ”att hjälpa arbetsgivare rädda liv”.
YTTERLIGARE INFORMATION
  • Tidsåtgång: 1 timme
  • Pris: Gratis
  • Språk: svenska
  • Vem kan delta? Alla
  • Uppringning tillgänglig? lyssna endast: Inte tillgänglig
PRESENTATöRER
LEDS AV
DELTOG (83)
Dela
För att bjuda in folk, dela denna sida: