WEBBSEMINARIET AVSLUTAT
”En alkoholist, en matberoende, en mamma till ett barn med stora funktionsnedsättningar, en chef, en människa som tog på sig ansvaret för alla andras känslor, som alltid kände sig fel och som ständigt försökte döva den inre negativa rösten med alkohol eller ännu mer prestation.”

Vi lämnar snart ännu ett omtumlande år bakom oss. Ett år fullt av utmaningar för oss som individer, medarbetare och arbetsgivare. Det vi kan ta med oss till nästa år och inför vår fortsatta resa tillsammans, är den enorma kraft som ligger i agerandet. En kraft som rycker upp alkohol-och drogberoendet med rötterna och där rätt hjälp sår frön och hopp om nytt liv.

På vårt traditionsenliga julmingel i år får vi äran att lyssna på Jenny, en chef tillika medarbetare. Hon tar oss med på sin personliga resa ner i avgrunden men också, tack vare hjälp från sin arbetsgivare, upp ur den till ett liv i frihet.

Varmt välkommen att lyssna på en berättelse om desperation, förfall men mest av allt om hoppet som finns när vi hjälps åt!

/Vännerna på L&S
  • 1622199742-e6c449acfe5a2e42
    Ljung & Sjöberg