Meld deg på!
Fullt navn*
E-post*
Telefon*
Jeg ønsker å bli kontaktet angående mulighetene for jobb i disse fylkene:
Ved å melde deg på webinaret godtar du at vi lagrer informasjonen din slik at vi kan sende e-post med link til webinaret, og at vi kan kontakt deg dersom du har skrevet inn ønsker for å vite mer om jobb i ulike fylker . Les mer om hvordan vi håndterer dine data i vår personvernerklæring.
Ja, jeg samtykker.*
Vi bruker BigMarker som vår webinar-plattform. Ved å klikke Registrer, bekrefter du at informasjonen du gir vil bli overført til BigMarker-behandling i samsvar med vilkårene for bruk og personvernregler < / a>.
Er du en student eller nyutdannet barnehagelærer? Er du nysgjerrig på hva fremtiden kan bringe etter studiene? Da har vi den perfekte muligheten for deg! Bli med på vårt webinar for studenter og nyutdannede barnehagelærere med Kari Pape, Vibeke Blystad og Håvard Andre Kilvær!
Utforsk mulighetene i Læringsverkstedet barnehager og oppdag hvordan vi støtter deg gjennom de første to avgjørende årene av din karriere.

Hva kan du forvente:
Introduksjon til Læringsverkstedet: Bli kjent med vår pedagogiske tilnærming, våre verdier og visjon for å skape kvalitetsbarnehager. Utforsk hvordan vi legger til rette for et støttende læringsmiljø som gagner både barn og ansatte.

Veiledningsordning og faglig utvikling: Hør om vår veiledningsordning som er ledet av Kari Pape og skapt for å støtte nyansatte gjennom deres to første år i Læringsverkstedet. Veiledningsordningen har et utviklingsløp for å gjøre overgangen fra nyutdannet til yrkesaktiv lettere. Vi ønsker at du skal kjenne deg godt ivaretatt og få mulighet til å utvikle deg som fagperson.

Meld deg på nå for å se hva vi i Læringsverkstedet kan tilby deg!
1646989009-545ce58efb187476