· CEST (GMT +2:00)
Add to calendar
- This webinar will be held in Danish -

Er du klar til et inspektionsbesøg på hvidvaskområdet og hvad er nutidens udfordringer indenfor KYC, ODD og EDD?

På dette webinar vil du blive klogere på hvor Finanstilsynet har givet påbud på hvidvaskområdet i perioden 2018-2023, samt få indblik i nutidens udfordringer på hvidvaskområdet gennem en markedsundersøgelse sommeren 2023. Endvidere vil FCG give operationelle værktøjer og rådgivning til retmæssig håndtering af KYC, ODD og EDD processer.

FCG har udført en dybdegående analyse af de danske finansielle virksomheders kamp mod terror og hvidvask, hvor vi vil indvide jer i en spændingsfyldt rejse gennem Finanstilsynets reaktioner og påbud over de seneste 5 år.

Truslen om terror og hvidvask har længe plaget de danske finansielle virksomheder, og som svar på dette har Finanstilsynet øget intensiteten af deres inspektioner. Dette spændende webinar afdækker udfordringerne, som de danske finansielle virksomheder står overfor, når de stilles over for Finanstilsynets hvidvaskinspektioner.

Ligeledes vil vi på dette webinar fokusere på best practice og faldgruber i forbindelse med Finanstilsynets hvidvaskinspektioner i de finansielle virksomheder. FCG har omhyggeligt analyseret offentliggjorte inspektionsrapporter siden 2018 og har identificeret udfordringerne, som de finansielle virksomheder står overfor, baseret på påbud og påtaler. FCG har ligeledes lavet en markedsundersøgelse for at belyse om de finansielle virksomheder ser samme udfordringer som Finanstilsynet. Med baggrund i vores analyser vi vil præsentere vores indsigter og konklusioner baseret på disse data, og på baggrund af dem diskutere vigtige emner som effektiv ODD og EDD i finansielle virksomheder.

Formålet er at give den finansielle sektor operationelle værktøjer samt best practice viden i forbindelse med implementeringen af ODD og EDD-processer. Ligeledes fremhæver vi vigtigheden af korrekt datahåndtering og kontrolmekanismer.

FCG har dyb erfaring med området for finansielle virksomheder, hvor struktur, effektivisering og uafhængighed er nøgleord. FCG har over 70 specialiserede specialister indenfor hvidvaskområdet, som udfører alt fra risikovurderinger, politikker, forretningsgange, risikoscoremodeller, transaktionsmonitorering, scenarieopsætning, kontroller, rapportering, undervisning, gap-analyser, IT-implementering og en masse andre spændende opgaver, herunder design, governancestruktur og implementering.

På webinaret vil du bl.a. møde følgende talere:
• Kenneth Ullmann Eenholt, Managing Director og Head of FCG Danmark
• Husam Dakwar, Manager, FCG
• Seyran Turan, Senior Associate, FCG

Webinaret er gratis og afholdes tirsdag den 29. august 2023 kl. 09.00-10.30

FCG er en førende nordisk konsulentvirksomhed med over 450 specialister med et bredt kompetencegrundlag inden for Governance, Risikostyring og Compliance. Med en kombination af en grundig forståelse af den finansielle sektor, specialistekspertise og erfarne eksperter er FCG i stand til at give kunderne innovative og pragmatiske løsninger, der adresserer alle aspekter af deres kerneforretning.

Vores kunder består hovedsageligt af banker, forsikrings- og pensionsselskaber, leasingselskaber, datacentraler, fondsforvaltere, investeringsselskaber, betalingsinstitutter og myndigheder
1687781881-aa7d0f2b8a592508
Managing Director, FCG
1687781958-03ff18596b0e2cff
Senior Associate, FCG
1687782013-d484b30a018c468b
Manager, FCG
1692968683-be2672c3fc62a70e
CFCO (Chief FinCrime Officer) i MAP Group
Share