Over dit Webinar
De vijfdelige E-mailmarketing Masterclass van Copernica reikt handvatten aan voor het optimaliseren van je e-mailstrategie en hoe je daarmee klanten wint. In deel 2 leer je hoe je klantretentie bewerkstelligt met e-mailmarketing, met praktijkvoorbeelden van Corendon Hotels & Resorts.
Agenda
 • Hoe je klantretentie met e-mail succesvol toepast
 • Acquisitie versus retentie als basis voor je online marketing strategie
 • Het belang van data en de kracht van voorspelbaarheid
 • Hoe Corendon deze lessen succesvol toepast tijdens de coronacrisis
Experts
 • 1599211137-d1d5522373554aec
  Martin de Boer
  Directeur Marketing - Corendon Hotels & Resorts
  Martin de Boer is marketing directeur bij Corendon Hotels & Resorts. Na eerst actief te zijn geweest binnen Corendon Touroperator is hij nu meegegaan in het nieuwe avontuur van Atilay Uslu; Corendon Hotels & Resorts. Het grootste hotel van Benelux, Corendon Village Amsterdam werd geopend met een spectaculaire plaatsing van een Boeing747 in de tuin.
 • 1599211017-d59ee5241f6a375e
  Johan Smits
  Founder / Managing Director - Yellowgrape
  Nog voor hij de studiebanken verliet, stortte Johan zich op de wondere wereld van e-commerce. In zijn huidige bedrijf Yellowgrape, dat hij samen oprichtte met compagnon Rik van den Wijngaard, komt alle ervaring samen. Johan is fervent voorvechter van de strategische benadering, waarbij e-commerce een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering is. Geen halve maatregelen: de kracht zit in de synergie.
 • 1599211183-f1f318a7bfe0681f
  Jasper Witte
  E-mail Expert - Copernica Marketing Software
  Jasper is expert op het gebied van e-mailmarketing software en vakjurylid voor de Dutch Search Awards bij het onderdeel marketing automation. Hij weet dan ook als geen andere wat de laatste ontwikkelingen en technische mogelijkheden zijn binnen e-mailmarketing.
 • 1599209918-fa4ae2d868f05979
  Krijn Schuurman
  Host
  Heeft een voorliefde voor innovatie, nieuwe technologie en dito businessmodellen. Vanwege zijn vermogen om complexe zaken begrijpelijk te maken, is hij een frequente gast op de tv en radio, waaronder BNR Nieuwsradio.