Over dit Webinar
Consumenten zoeken online steeds vaker naar plaatsen ‘in de buurt’. Uit de laatste cijfers van Google Trends blijkt zelfs dat in Nederland het aantal ‘near me’ zoekopdrachten de laatste twee jaar met 350 procent is toegenomen.

In dit webinar illustreren Peter van de Graaf (partner bij Booming en SEO advanced trainer) en Clarissa Filius (Local SEO specialist) aan de hand van cases en voorbeelden, hoe je Local Search wél effectief onderdeel kunt maken van je digitale marketing mix.
Agenda
 • Waarom Local SEO juist nu relevant is
 • Hoe je potentiële klanten lokaal zoeken
 • Een concrete stappenplan hoe je Local SEO integreert binnen je organisatie
 • Insights uit het nieuwe Local SEO Benchmark Rapport 2020
Experts
 • 1603369516-af757654bf9e707d
  Clarissa Filius
  (Local) SEO specialist - Booming
  Clarissa Filius is (Local) SEO specialist bij Booming en werkt voor organisaties met tientallen tot honderden locaties, zowel nationaal als internationaal. Dit doet ze voor merken als Hunkemöller, Primera, HP, Trubendorffer en Van der Valk. In onder andere het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Spanje, Portugal, Italië en Mexico. En Clarissa heeft de eerste Local SEO training van Nederland opgezet.
 • 1603369582-8972a3b8da748202
  Peter van de Graaf
  Partner en SEO Manager - Booming
  Peter is mede-oprichter van Booming en ruim 20 jaar actief op het gebied van zoekmachinemarketing. Met kennis van en ervaring in de hegemonie van Google groeit hij continu mee met alle nieuwe ontwikkelingen. Peter wordt vaak gevraagd als trainer voor gevorderden. Hij heeft zijn kennis veelvuldig met zoekmachine marketing bureaus in binnen- en buitenland gedeeld.
 • 1603369257-5cff9c2747677cf7
  Krijn Schuurman
  Host
  Heeft een voorliefde voor innovatie, nieuwe technologie en dito businessmodellen. Vanwege zijn vermogen om complexe zaken begrijpelijk te maken, is hij een frequente gast op de tv en radio, waaronder BNR Nieuwsradio.