Over
Save the date! 28 maart om 12:00 uur gaan we onder leiding van Alex Klein (hoofdredacteur InFinance) tijdens de DAK Academy Hypotheken in gesprek met onder andere Christian Dijkhof (OvFD) en Menno Luiten (MUNT Hypotheken). Tijdens het online rondetafelgesprek gaan we het samen hebben over het belang van onafhankelijk advies en wat dit betekent voor jou en je hypotheekklant.

We stellen onze tafelgasten graag aan je voor:

Christian Dijkhof | Voorzitter OvFD
Als voorzitter van de branche-vereniging  Organisatie voor Financiële Dienstverleners weet Christian als geen ander hoe belangrijk het voor adviseurs is om onafhankelijk advies te kunnen geven. Het OvFD zet zich landelijk in en vertegenwoordigt meer dan vijftig procent van de intermediaire hypotheekmarkt.

Tim Rijvers | Algemeen directeur DAK Intermediairscollectief
DAK staat met 1600 onafhankelijke advieskantoren voor de kracht van écht onafhankelijk advies, waarbij de stem van de adviseur doorklinkt van de jongste samenwerking to aan de RvB-tafel. Als algemeen directeur zet Tim zich in dat onafhankelijke adviseurs hun klanten zo goed mogelijk kunnen helpen, met welke oplossing dan ook, met welke aanbieder dan ook.

Menno Luiten | Directeur MUNT Hypotheken
Vanuit zijn brede ervaring binnen de hypothekenbranche begrijpt Menno als geen ander de wereld van de adviseur en de consument én is sinds jaar en dag een voorvechter van onafhankelijk hypotheekadvies. Menno is recentelijk veelal in de media waar hij uitgebreid de discussie aangaat over de limitaties van productgebonden advies.

Alex Klein | Hoofdredacteur InFinance
Om het gesprek in goede banen te leiden schuift de hoofdredacteur van InFinance aan. Met een geïnteresseerde en scherpe blik weet Alex bij de sprekers altijd het verhaal achter het verhaal te vinden. Daarnaast weet hij  als geen ander wat er speelt binnen de financiële branche en zorgt Alex met zijn ervaring dat ook de actualiteit aan tafel ter sprake wordt gebracht.
Presentator
1587540496-b11b71b25157ef05
DAK Intermediairscollectief
Registreer om de opname te bekijken
Voornaam*
Achternaam*
e-mailadres*
Kantoornaam*
Lidnummer (optioneel)
We gebruiken BigMarker als ons webinarplatform. Door op Registeren te klikken, erken je dat de door jou verstrekte informatie wordt overgedragen aan BigMarker-verwerking in overeenstemming met hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid.