A WEBINAR VÉGET ÉRT
Népszerű Produktivitás sorozatunk következő előadása az Időbeosztásról (Time management) szól.
Előadónk az UP academy alapítója, Tóth Zoli, aki 12 év multi után kiugrott az alkalmazotti létből és megalapította álmai iskoláját, valamint saját webes cégét. Az első és legnagyobb kihívás amivel vállalkozóként, cégtulajdonosként találkozott, az idejének a hatékony beosztása.

- hogyan tudok megfelelően priorizálni?
- milyen időbeosztás illik a legjobban hozzám?
- melyik napokon-mit csináljak?
- hogyan rakjak össze egy hatékony napot?
- hogy maradjon elég időm pihenni?
- hogyan osztják be az idejüket a profik?
- hogy legyen se túl sok, se túl kevés a munkából?

Előadónk 8 éve foglalkozik a témával. Ma ott tart, hogy bárhonnan a világból el tudja vezetni a cégeit és fokozatosan csökkenti a munkaidejét.

Hogyan csinálja és mi a válasz a fenti kérdésekre? Az előadáson megtudhatod.

Gyere és tanulj!
  • 1589113536-405417d8f6c36386
    Tóth Zoltán
    UP academy
    Zoli 12 évet dolgozott multinál, aztán egy nap megvalósította gyermekkori álmát és megalapította fiatal vállalkozóknak szóló iskoláját, az UP academyt. Az álommegvalósítás mellett felépített egy webügynökséget, amit nemrégiben sikeresen értékesített, hogy még több időt tudjon szentelni annak, amit a legjobban szeret csinálni, oktatni. Fő szakterülete a produktivitás, azon belül is a hatékony időbeosztás, illetve a könnyen kiépíthető digitális keretrendszerek, amik vállalkozóknak, kisebb cégeknek óriási segítséget nyújthatnak. Zoli abban erős, hogy azoknak is közérthetően, végtelen türelemmel és motiválóan tudja átadni tapasztalatait, akik még kezdők az online eszközök professzionális használatában.