A WEBINAR VÉGET ÉRT
Otthonról, online működtetni egy vállalkozást komoly kihívás. Az eddig jól bevált folyamatok, a személyes jelenlét és megbeszélések hiánya durván visszaveti a hatékonyságot. Ráadásul a rosszul megválasztott online eszközök még több bosszúságot és időpazarlást okoznak.

Hogyan lehet ezt jól csinálni? Hogyan válassz és használj online eszközöket, hogy azok ne plusz terhet, hanem valódi könnyebbséget és jelentős hatékonyság-növekedést jelentsenek?

Az ingyenes, online képzésen olyan vállalkozótól kapsz segítséget, aki évek óta online működteti a cégét. Olyantól, akiknek a kialakult helyzet nem hozott komoly változást a cége működtetésében. Olyantól, akik számos eszközt végigpróbált és segít neked elkerülni a tipikus hibákat.

Az új helyzet mindenkit arra kényszerített, hogy azonnal elkezdjen online dolgozni. Az elmúlt hetekben mindenhonnan dőltek a tippek, hogy mit használj. De csak kevesek ajánlottak eszközt a valódi tapasztalatuk alapján. Lehet elsőre egy Zoom helyettesíti a személyes találkozást, az email használhatónak tűnik üzenetküldésre, de valójában ezek káoszhoz vezetnek. Átláthatatlan, követhetetlen működést, hosszú távon komoly problémát okoznak.

Ahhoz, hogy előnyödre fordítsd a kialakult helyzetet okosan kell választani. Kismillió eszköz áll a rendelkezésedre, de nincs egy mindenkinek jó megoldás. Át kell gondolni, hogyan működik a céged. Meg kell találni az ahhoz illeszkedő megoldást.

Az ingyenes, online képzésen megismerkedsz számos eszközzel és módszerrel, ami segít azonnal javítani a hatékonyságot. A képzés elvégzésével képbe kerülsz mit, mire és hogyan használj. A tanultak segítségével azonnal elkezdheted növelni a vállalkozásod hatékonyságát.
  • 1586429629-57d918ee3fce62ae
    Tóth Zoltán
    UP academy
    Zoli 12 évet dolgozott multinál, aztán egy nap megvalósította gyermekkori álmát és megalapította fiatal vállalkozóknak szóló iskoláját, az UP academyt. Az álommegvalósítás mellett felépített egy webügynökséget, amit nemrégiben sikeresen értékesített, hogy még több időt tudjon szentelni annak, amit a legjobban szeret csinálni, oktatni. Fő szakterülete a produktivitás, azon belül is a hatékony időbeosztás, illetve a könnyen kiépíthető digitális keretrendszerek, amik vállalkozóknak, kisebb cégeknek óriási segítséget nyújthatnak. Zoli abban erős, hogy azoknak is közérthetően, végtelen türelemmel és motiválóan tudja átadni tapasztalatait, akik még kezdők az online eszközök professzionális használatában.