TRAINING ENDED
Mindenkinek azt javasolják maradjon otthon és dolgozzon onnan. De azt már kevesen mondják el, hogyan. Aki eddig irodai munkához szokott, annak kemény feladat ezt megoldani.

Az ingyenes, online képzésen ebben segítünk. Összeszedtük azokat az online eszközöket, amiket azonnal el tudsz kezdeni használni és amikkel megkönnyíted vagy egyáltalán lehetővé teszed a távmunkát. Lehetővé teszed, hogy a vállalkozásod működjön.

Ma este négy profi szakember segít neked:

Két vérbeli online specialista mondja el, hogyan használd az interneten elérhető eszközöket a céged hatékony működtetésére. Többek között online időgazdálkodást segítő eszközről, projekt-menedzsmentről, megbeszélések szervezéséről (időpont megtalálása, videó-konferencia megoldások) és online-oktatásról (oktatóvideók készítése, webinar-ok tartása) lesz szó.

Online-marketinges beszél arról, hogyan hirdess, hogyan változtass az online marketing stratégiádon a jelenlegi helyzetben. Növeld vagy csökkentsd a megjelenést? Mire figyelj, hogy ne csak a pénzt égesd, hanem eredménye is legyen.

Lezárási specialista segít neked az értékesítésed újratervezésében. Eladj vagy csak adj? Melyiket hogyan? Mik az internetes lezárás titkai?
 • 1584451741-6866cb898aea5c79
  Kasza Tamás
  Lezárás Specialista
  Tamás 7 fővel dolgozik home office-ban gyakorlatilag 2015-től. Előtte nem volt csapata, az irodáját 2008-ban zárta be.
 • 1584452263-fd6fa94845348714
  Czakó Krisztián
  Csináld Online!
  Krisztián 2012. óta online oktatással foglalkozik. A teljes csapata távmunkában dolgozik, sosem volt irodájuk. Szakterülete az online eszközök használata. Elsősorban a webinarok, meeting-eszközök és az e-learning.
 • 1585127403-399505d9cec68796
  Tóth Zoltán
  UP academy
  Zoli 12 évet dolgozott multinál, aztán egy nap megvalósította gyermekkori álmát és megalapította fiatal vállalkozóknak szóló iskoláját, az UP academyt. Az álommegvalósítás mellett felépített egy webügynökséget, amit nemrégiben sikeresen értékesített, hogy még több időt tudjon szentelni annak, amit a legjobban szeret csinálni, oktatni. Fő szakterülete a produktivitás, azon belül is a hatékony időbeosztás, illetve a könnyen kiépíthető digitális keretrendszerek, amik vállalkozóknak, kisebb cégeknek óriási segítséget nyújthatnak. Zoli abban erős, hogy azoknak is közérthetően, végtelen türelemmel és motiválóan tudja átadni tapasztalatait, akik még kezdők az online eszközök professzionális használatában.