A WEBINAR VÉGET ÉRT
Otthon, a saját főnökünkként dolgozni nagy kihívás. Könnyen elúsznak az órák és napok látható eredmény nélkül. Az irodában, közösségben kialakított szokásaink nem sokat érnek. Olyan új nehézségek jelentkeznek, amelyeket lassan ismerünk fel. Ráadásul mivel a magánélet és a munka összekeveredik, érzelmileg nehéz helyzeteket kell hatékonyan kezelnünk, ha valóban eredményesen akarjuk tölteni az időnket a home office-ban. Hogyan dolgozzunk hatékonyan, eredményesen otthonról, hogy az ne a magánéletünk rovására menjen?

A képzésen megismered a hatékonyság kulcselemeit. Külön hangsúlyt fektetünk a home office kihívásaira és azok megoldására. Jól hangzó elméletek helyett a nehézségek gyakorlati megoldására összpontosítunk, hogy minél előbb hatékonyan tudjál dolgozni.

Oktatónk, Buzás Sándor üzleti és High Performance Coach. Az elmúlt húsz évből 15–öt maga is home office-ban dolgozott. Évek óta segít hozzá cégvezetőket a személyes- és csapatuk teljesítményének növeléséhez.

Az élő, online képzésen azonnal használható, gyakorlati módszereket kapsz a hatékonyságod növelésére. Az élőben feltett kérdéseidre is azonnal kapsz választ. A tanultakat már másnap reggel el tudod kezdeni alkalmazni.
  • 1588264372-420b5420f8bc49bc
    Buzás Sándor
    Certified High Performance Coach
    közgazdász, üzleti coach, Agilis coach és Certified High Performance Coach

    Több mint tíz éve foglalkozom vállalkozásokkal (magam is több vállalkozásban vettem és veszek részt), leginkább az egyéni fejlődés, stratégiai döntések, szervezetfejlesztés, vezetővé válás kérdései által megszólítva.