WEBINAR BEEINDIGD
WEBINAR GEGEVENS
 • Over
  Gemeenten zijn vanaf 1 januari 2022 verplicht een huisbezoek aan zwangeren en gezinnen in kwetsbare situaties uitgevoerd door JGZ aan te bieden. Wat moet je daar eigenlijk allemaal voor regelen? Het webinar geeft antwoord op deze vraag.

  De afgelopen maanden heeft een projectteam onder leiding van Elle Struijf (NCJ) gewerkt aan een handreiking waar het belang van de integrale samenwerking centraal staat. In dit webinar spreekt Elle Struijf met geboortezorgprofessionals over het nut van een prenataal huisbezoek, het belang van een goede samenwerking in de geboortezorgketen (Verloskunde, kraam en JGZ) en de kansen die het prenataal huisbezoek biedt in het verstevigen van de samenwerking tussen met medisch en sociaal domein. Het webinar wordt afgesloten met tips en voorbeelden zodat jij weet hoe je je kan voorbereiden.

  Omdat het zo’n nieuw beleidsterrein is, leven er vast veel vragen. Om daar tijdens dit webinar zo goed mogelijk op in te spelen, willen we je vragen deze vragen alvast te mailen. Met jouw input wordt het webinar alleen maar beter!
  vragen kunnen gemaild worden naar info@kennisnetgeboortezorg.nl
 • Prijs
  Gratis
 • Taal
  Nederlands
 • OPEN TOT
  Iedereen
 • Inbelmogelijkheid
  alleen luisteren
  Niet beschikbaar
AANBEVOLEN PRESENTATORS
GEHOST DOOR
AANWEZIG (145)