Velkommen til et nytt, digitalt Frokost & Fag!

I dette frokostwebinaret skal vår egen evolusjonsbiolog, Jens Andreas Huseby, og manager i Bekk, Caroline Jenssen, diskutere hva som skal til for å skape vellykkede team. De skal snakke om hvorfor du ikke bør sløse tid på å analysere deg frem til en optimal teamsammensetning, men heller bør legge inn innsatsen der det nytter; nettopp i teamet. Samtalen vil inkludere tips for hvordan du kan utvikle team som lykkes og styrke premissene for samarbeid, i tillegg til diskusjoner rundt hvordan organisasjoner bør rigge seg for å sikre gode rammebetingelser for vellykkede team.

Sett på kaffen og lytt inn for å få utfordret noen etablerte sannheter om samarbeid i team, og inspirasjon til hvordan du og din organisasjon kan bygge gode team ☕️
 • 1651597587-5e55da3488a416e3
  Manager, Bekk Management Consulting
  Caroline Jenssen er manager i Bekks avdeling for strategi- og forretningsrådgivning, Bekk Management Consulting (BMC). Hun har over syv år erfaring som konsulent og prosjektleder, og bred erfaring fra ulike strategiske problemstillinger for private og offentlige oppdragsgivere.
 • 1651597607-6c88be25ea515d72
  Evolusjonsbiolog og manager, Bekk
  Jens Andreas Huseby er cand. scient. i human adferdsbiologi, med hovedfag i evolusjonen av samarbeid hos mennesker.

  Han er temaeier for "Samarbeid på jobb" hos Bekk og har lang erfaring med tidligfase forretningsutvikling og team- og prosjektledelse - blant annet gjennom Avinor, innovasjonsnettverket Connect Norge, mentorvirksomhet og egne oppstarter.

  For noen av oss er han også kjent fra tv-skjermen i programmer som "Gift ved første blikk" og "Når kjemien stemmer".
Share