Over deze Webinar
Van de besneeuwde bergpieken in Oostenrijk tot aan het spotten van het Noorderlicht in IJsland, en van een autorondreis door Italië tot aan een rondje fietsen langs de Friese meren. De drang om er weer even heerlijk tussenuit te gaan herkennen we allemaal. Máár waar kunnen, mogen en gaan we naartoe op vakantie in 2021?!

Onze reisspecialisten spraken hierover met expert Kees van der Most, onderzoeker en trendwatcher bij Trends & Tourism. Tijdens deze webinar namen zij je mee langs verschillende onderwerpen, zoals: Hoe bereid je je voor op een vakantie in coronatijd? Waar moet je zoal rekening mee houden als je een reis boekt of vastzit aan een bepaalde periode waarin je op reis kunt? Moet ik nu al boeken of juist afwachten en hoe kan de ANWB jou hierbij helpen?

Tijdens de webinar zijn ook diverse vragen die binnen kwamen via de chat behandeld. Kon je niet aanwezig zijn of kijk je de webinar graag nog eens terug? Klik dan op de video bovenaan deze pagina.
Agenda
 • Wat gebeurt er in de reiswereld op dit moment?
 • Waar kun/mag/wil je naartoe en wanneer kun je het beste boeken?
 • Praktische informatie, wat kan de ANWB je bieden?
 • Bestemmingstips
 • Live vragen stellen
Presentatoren
 • 1611915245-9ebe0dc31e9fba4f
  Kees van der Most
  Onderzoeker en trendwatcher bij Trends & Tourism
  Al vele jaren doet hij onderzoek naar het vakantiegedrag van Nederlanders. Onlangs heeft hij een toekomstvisie voor de Nederlandse vakantiemarkt ontwikkeld. In deze toekomstvisie wordt onder meer ingegaan op tien trends die het vakantiegedrag de komende jaren gaan bepalen.
 • 1612514002-2c333aa32b7f8b1f
  Monique van Agthoven
  Specialist verre reizen
  Monique is al 12 jaar verantwoordelijk voor de inkoop van verre bestemmingen en geeft leiding aan het team van product managers. Haar expertise ligt bij bestemmingen buiten Europa.
 • 1613638193-f2dc64ef9243376a
  Eric Serrarens
  Propositie Marketeer
  Eric is al ruim 15 jaar werkzaam voor ANWB in de rol van sales en marketing specialist op gebied van Reizen. In deze rol vertaalt hij de vraag uit de markt naar uitgekiende marketingcampagnes.
  Daarnaast heeft Eric uitgebreide reis- en productkennis van de Europese bestemmingen met een grote voorliefde voor Scandinavië en Groot Brittannië.
 • 1613722073-baaafc706ffd10ae
  Michelle Sibbel
  Specialist verre reizen
  Michelle werkt 2,5 jaar bij FOX, verre reizen, inmiddels ANWB, op de afdeling Customer Contact. Dagelijks adviseert zij onze klanten en biedt ondersteuning bij het verkopen van reizen, het beantwoorden van vragen en verstrekken van informatie via de telefoon, e-mail en chat. Michelle haar specialisme ligt bij verre reizen, maar beschikt ook over kennis van het Europese product.
 • 1611916842-41a73f98362072b2
  Myrte Uneken
  Moderator Q&A
  Door haar 14 jaar ervaring als medewerker en Marketing Manager bij FOX, verre reizen, inmiddels ANWB, weet Myrte alles over de ins en outs van de reisbranche en de reizen van ANWB. Tijdens de webinar zal zij samen met Kees, Eric, Monique en Michelle luisteren naar al jullie vragen en klaarstaan met een passend antwoord.