Ανάταση ψυχής - Επανεκκίνηση στις σκέψεις και τη ζωή

ABOUT THIS WEBINAR
(το βίντεο ξεκινά στο 3ο λεπτό)

Ενημέρωση 22 Ιουνίου 2021

Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση με τίτλο «Ανάταση Ψυχής – Επανεκκίνηση στις σκέψεις και τη ζωή», που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου 2021, με ομιλητές την κυρία Κυριακή Μηλούση (Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια) και τον κύριο Φαίδων Καλοτεράκη (Ψυχοθεραπευτή-Μουσικό).
Αν για οποιοδήποτε λόγο χάσατε ολόκληρη την εκδήλωση ή μέρος της, ή απλά θέλετε να την ξαναδείτε και να εμβαθύνετε σε αυτά τα σημεία που σας έκαναν περισσότερο εντύπωση, τώρα έχετε την ευκαιρία. Ακόμα και αν δεν είχατε κάνει εγγραφή, τώρα μπορείτε να κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας στο σύνδεσμο που ακολουθεί και θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση σε επανάληψη από τις 22 έως τις 27 Ιουνίου, όποια ώρα βολεύει εσάς.
Ο σύνδεσμος για να παρακολουθήσετε την επανάληψη της εκδήλωσης είναι https://www.bigmarker.com/agapehellas/1dcb8738f56b1115ab04d5a0?utm_bmcr_source=replay
Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή σας.
Ακολουθήστε μας για να ενημερώνεστε για τις επόμενες εκδηλώσεις μας!
https://www.instagram.com/magdalena.greece
https://www.youtube.com/channel/UCRi4HHgV972i14btZ8wahQQ
https://www.magdalena.gr

(αφού παρακολουθήσετε την επανάληψη της εκδήλωσης, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ https://forms.gle/RJeVapndS8EvpdTP9)

email επικοινωνίας: info@magdalena.gr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Καθώς διανύουμε την Άνοιξη, την όμορφη αυτή εποχή, όπου όλα γύρω μας ξαναγεννιούνται και ξεκινούν από την αρχή, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μια νέα εκδήλωση που θα μας ενθαρρύνει για μια εσωτερική ανασκόπηση και μια καινούρια αρχή στη προσωπική μας ζωή.

Με χαρά σας προσκαλούμε στην διαδικτυακή εκδήλωση της Agape Hellas, με θέμα: «Ανάταση ψυχής - Επανεκκίνηση στις σκέψεις και τη ζωή» το Σάββατο, 29 Μαΐου, στις 19:00!

Ομιλητές μας θα είναι η κυρία Κυριακή Μηλούση, Συμβουλευτική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και ο κύριος Φαίδων Καλοτεράκης, Ψυχοθεραπευτής και Μουσικός.

Σημειώστε την ημερομηνία στο ημερολόγιό σας και ακολουθήστε τις πληροφορίες για να εγγραφείτε και να μπορέσετε να παρακολουθήσετε δωρεάν την διαδικτυακή μας εκδήλωση.

Σας περιμένουμε όλους με χαρά στις 29 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. με νέα ελπίδα!

(σε περίπτωση που γνωρίζετε ότι δεν θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωσή μας, παρακαλούμε κάντε εγγραφή ώστε να λάβετε την ενημέρωση για την επανάληψη).
ADDITIONAL INFO
  • Duration: 2 hours
  • Price: Free
  • Language: English
  • Who can attend? Everyone
  • Dial-in available? (listen only): Not available.
FEATURED PRESENTERS
HOSTED BY
ATTENDED (182)
Share
To invite people, share this page: